El més llegit del 2019 a Viu Molins de Rei

Coneix les 10 notícies amb més seguiment de l’any al diari digital local de Molins de Rei. El rànquing l’encapçala el seguiment en directe de les eleccions municipals del mes de maig.

Paperetes de les eleccions municipals del 2019 // Jose Polo

1 El minut a minut de les eleccions municipals del 26 de maig: el seguiment en directe dels resultats de les eleccions locals han estat el contingut més llegit del 2019 a Viu Molins de Rei. Una jornada molt intensa per tot l’equip d’aquesta redacció que es va veure recompensada amb la confiança dels lectors.

2 Molins de Rei suspèn la Festa dels Tres Tombs: la junta de l’entitat va decidir no realitzar la celebració de la festa dedicada a Sant Antoni Abat per evitar la confrontació amb els animalistes, però finalment van canviar la postura i els Tres Tombs es van portar a terme.

3 Urbana, Mossos i Policia Nacional desallotgen 20 joves de la casa ocupada del carrer Carril: feia mesos que impedien la bona convivència al costat de l’estació, però la intervenció policial va arribar finalment al mes d’abril.

Imatge de l’operació policial // Cedida

4 La Guàrdia Urbana rescata un nen de 14 mesos de l’interior d’un cotxe: un accident que podia haver acabat malament però només va quedar en un ensurt gràcies a la intervenció de la policia local.

5 Un home viola una noia enganyant-la amb una falsa oferta de feina: El cas va indignar a molts veïns i l’autor, que va acabar sent detingut, va actuar a Molins de Rei i El Papiol.

6 Preguntes i respostes sobre tot el que has de saber de la nova Zona 1: informació de servei en una guia pràctica sobre els canvis en el preu del transport públic que van entrar en vigor a principis d’any.

Recordeu els bitllets de dues zones? // Arxiu

7 Les fortes pluges inunden diversos indrets de Molins de Rei: un clàssic d’aquesta secció del més llegit de l’any, que sempre acaba fent-se amb un lloc en el rànquing.

8 Una treballadora denuncia un cas d’abús sexual a la Piscina Municipal: un cas de violència masclista que va tornar a commocionar la societat molinenca, cada vegada més conscienciada contra aquesta xacra.

9 Joan Ramon Casals abandona l’alcaldia per ser director de l’oficina de Quim Torra: l’exalcalde de Molins de Rei va plegar abans d’hora per fer el salt definitiu a la política nacional a escassos mesos de les eleccions municipals.

Casals va fer pública la renuncia en una roda de premsa // Jose Polo

10 L’organització de la Candelera censura el cartell escollit pel jurat: una de les polèmiques del 2019, un any que també va tenir enrenou amb el cartell de la Festa Major, en aquell cas per plagi.

Per acabar l’any dues coses: desitjar un bon 2020 a tots els lectors i donar-li les gràcies a la setantena d’ells que són socis de Viu Molins de Rei i fan possible que el periodisme de km0 sigui possible. L’any vinent, seguirem a peu del teu carrer.

Recomanacions personalitzades