Un home viola una noia enganyant-la amb una falsa oferta de feina

Els Mossos estan buscant l’individu, que capta les víctimes a través d’anuncis a internet. L’agressor ha actuat a Molins de Rei i el Papiol.

La comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Llobregat // Arxiu

Els Mossos d’Esquadra estan buscant un agressor sexual que capta víctimes a través d’anuncis a internet, segons ha avançat SER Catalunya. De moment, ha actuat a Molins de Rei i el Papiol. 

L’individu ofereix feines de neteja a través del portal milanuncios.com i després porta les noies en cotxe fins a una zona aïllada, on les agredeix i els roba les pertinences i el telèfon mòbil.

El dilluns 16 de setembre va quedar a les quatre de la tarda a l’estació de tren de Rubí amb una de les noies interessades en la suposada oferta de feina. Quan es van trobar, li va demanar que pugés al seu cotxe per ensenyar-li el lloc on treballaria. Se la va emportar al polígon de Can Rabella de Molins de Rei, a prop del cementiri i darrere d’una fàbrica. Allà la va violar i li va robar la bossa de mà i el telèfon mòbil. 

L’agressor va marxar i la noia, de 18 anys, va aconseguir demanar ajuda a un vigilant privat d’una empresa de la zona.

L’agressor ha intentat violar una noia al Papiol

Uns dies abans, el mateix individu havia citat una altra noia, de 20 anys, a l’estació de tren del Papiol per parlar de la feina. En aquesta ocasió, se la va endur en cotxe fins a l’aparcament del Restaurant Can Colomé del Papiol.

Segons ha informat SER Catalunya, allà l’individu li va dir que, per tenir la feina, havia de mantenir relacions sexuals amb ell. La noia s’hi va negar i va aconseguir fugir, però l’home va quedar-se amb la seva bossa de mà i el telèfon mòbil.

Ara, els Mossos d’Esquadra de l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud, que mantenen en secret el cas, estan buscant dades per identificar l’agressor.

Recomanacions personalitzades