Les fortes pluges inunden diversos indrets de Molins de Rei

La majoria d’incidències s’ha concentrat a la part baixa del municipi, sobretot al carrer Rafael de Casanova i al pati del Palau, segons ha informat el regidor de Seguretat i Protecció Civil, Miguel Zaragoza.

El pati del Palau ha quedat inundat // ADF

Les fortes pluges d’aquest dissabte al matí han provocat indundacions a diversos punts de Molins de Rei. El regidor de Seguretat i Protecció Civil, Miguel Zaragoza, ha explicat a Viu Molins de Rei que hi ha hagut incidències a “tota la part baixa” del municipi, “sobretot al carrer Rafael de Casanova i al pati del Palau“.

Els aiguats també han afectat els carrers Ponent i Verdaguer. Diversos aparcaments i negocis han patit inundacions, i els bombers han hagut de bombejar aigua en alguns baixos, segons Zaragoza. Als carrers dels Ponts de Can Baruta, la Riera Bonet, la plaça Joan Vallès i a diferents punts del barri del Canal també s’hi han registrat incidències.

Zaragoza ha assegurat que els serveis de neteja municipal estan treballant per arreglar la zona, i que s’ha establert “un servei especial de la Guàrdia Urbana“, a banda de Protecció Civil i ADF.

Aparcaments, baixos i negocis han patit les conseqüències dels aiguats // ADF

Diversos ciutadans han compartit a les xarxes socials imatges i vídeos de les fortes pluges a Molins de Rei:

344 incidents a Catalunya pels xàfecs

El 112 ha rebut fins a la una del migdia 10 trucades de Molins de Rei relacionades amb les diverses afectacions que han produït les pluges al matí, segons ha informat el telèfon d’emergències a les xarxes socials.

Els aiguats han estat especialment forts al Baix Llobregat, el Barcelonès i el Vallès Occidental. De fet, diferents poblacions properes a Molins de Rei han registrat també incidències. En total, hi ha hagut 344 incidents per les pluges. Protecció Civil de la Generalitat ha activat el pla Inuncat en fase de prealerta. 

Recomanacions personalitzades