La Guàrdia Urbana rescata un nen de 14 mesos de l’interior d’un cotxe

Ràpidament, la mare ha trucat el 112 en veure que se li ha tancat la porta del vehicle en el moment que volia treure la cadireta de l’infant. L’incident s’ha produït en el barri de la Granja i ha finalitzat quan els agents han trencat el vidre per treure el petit.

L’agent de la Policia Local, després de trencar el vidre // Guàrdia Urbana Molins de Rei

La Guàrdia Urbana ha rescatat un nen de 14 mesos de l’interior d’un cotxe on s’havia quedat tancat després que la seva mare s’oblidés les claus a dins del vehicle.

L’incident ha succeït al barri de la Granja, a prop de la Clínica de Molins de Rei. Fonts municipals han explicat a Viu Molins de Rei que la dona, en comprovar que s’havia deixat les claus a dins, ha trucat al telèfon d’Emergències 112, que de seguida ha mobilitzat la Guàrdia Urbana.

Les mateixes fonts han assegurat que “la dona ha sortit momentàniament del cotxe per treure la cadireta del nen i és quan se li ha tancat la porta”. En el moment de desplaçar-se al lloc dels fets, la Guàrdia Urbana ha trencat el vidre contrari de la porta davantera on es trobava el nen.

La Urbana, en una piulada a Twitter, ha assegurat que “el nen sense voler ha tancat la porta”. L’incident s’ha resolt amb normalitat i tot ha quedat en un ensurt.

Recomanacions personalitzades