L’ANC demana un alcalde i un govern municipal independentista

La secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) demana a la CUP, CiU i ERC que vagin “més enllà” dels compromisos signats i “facin els esforços necessaris” per aconseguir un govern i un alcalde municipal que sigui independentista. 

Els representants de la CUP acompanyats dels de l'ANC // ANC Molins de Rei

Els representants de la CUP acompanyats dels de l’ANC // ANC Molins de Rei

L’ANC se suma a les proclames d’un possible govern independentista a Molins de Rei que ha inciat Esquerra Republicana i ha emès un comunicat demanant a CiU, la CUP i ERC l’elecció d’“un alcalde i un equip de govern independentistes”. Des de la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana es dirigeixen a aquests partits i no a altres pel fet d’haver estat els que, abans de les eleccions municipals, van signar uns compromisos amb l’ANC.

Després de debatre i analitzar els resultats de les eleccions municipals, l’ANC demana als partits independentistes que vagin ” més enllà” i facin els “esforços necessaris i suficients” per conformar un govern de 13 regidors independentistes. De moment, tant CiU -sense negar-se, a la vegada, a repetir pacte amb el PSC- com ERC han mostrat el seu interès per conformar un govern independentista, mentre que la CUP s’ha negat en rotund perquè no vol pactar de cap manera amb Convergència.

D’altra banda, la secció local de l’ANC qualifica d’“esplèndids” els resultats de les eleccions municipals en què els partits independentistes han guanyat en nombre de vots respecte el 2011, i recorden que, a més, hi ha regidors del PSC o d’ICV que s’han mostrat favorables al procés sobiranista.

Recomanacions personalitzades