ERC crida a constituir un “Ajuntament sobiranista” després d’aconseguir tres regidors

La candidata d’Esquerra, Sílvia Guillén, es mostra satisfeta d’haver augmentat la presència a l’Ajuntament amb un regidor més. Després de la campanya, Guillén fa una crida a constituir un “Ajuntament sobiranista” a Molins de Rei. 

Marc Rebulà, Silvia Guillén i Eduard Suárez, els tres regidors d'ERC contents de la vistòria // Elisenda Colell

Marc Rebulà, Silvia Guillén i Eduard Suárez, els tres regidors d’ERC  // Elisenda Colell

Sílvia Guillén, la candidata d’ERC a Molins de Rei, ha expressat el seu desig que es conformi un “govern sobiranista” al municipi després de conèixer els resultats electorals. “No tenim una majoria suficient com per liderar” ha reconegut abans d’indicar que esperen “les propostes que ens puguin arribar” en clara al·lusió a la resta de partits independentistes del municipi i després de declarar en més d’una ocasió que la seva prioritat era fer un “govern d’esquerres.

D’altra banda, Guillén fa una valoració “molt positiva” dels resultats electorals del seu partit després d’aconseguir 1.430 vots (3 regidors), un regidor més que al 2011, quan es van quedar amb només dos regidors en coalició amb Esquerra Nacionalista al aconseguir 800 vots. “Hem consolidat un projecte que venia molt tocat”, ha sentenciat Guillén, conformant-se amb els resultats obtinguts. La candidata estarà acompanyada de dos nous regidors al ple municipal: Marc Rebulà i Eduard Suàrez.

Recomanacions personalitzades