ERC signa els compromisos de l’ANC per les eleccions municipals

ERC Molins de Rei signa el document Els ajuntaments per la independència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que té per objectiu convertir les municipals de maig en una demostració que els municipis “aposten per la independència”. 

Guillán signant el document de compromís amb l'ANC // ERC Molins de Rei

Guillén signant el document de compromís amb l’ANC // ERC Molins de Rei

Sílvia Guillén, candidata a l’alcaldia per ERC Molins de Rei, ha signat el document Els Ajuntaments per la independència de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC). Aquest text té per objectiu convertir les pròximes eleccions municipals del mes de maig en “una clara demostració que els municipis del país aposten per la independència”, expliquen els republicans a través d’un comunicat.

La republicana ha signat aquest document acompanyada dels representants de Molins de Rei per la independència – ANC. D’aquesta manera, ERC Molins de Rei es compromet a “incloure en el seu programa electoral i a dur a terme” els compromisos de l’ANC.

Entre els compromisos signats es troba votar en el primer ple municipal de la nova legislatura la continuïtat de Molins de Rei a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), promoure que les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 27 de setembre tinguin un “caràcter plebiscitari per escollir el futur polític del país” i posar l’Ajuntament de Molins de Rei “a disposició del govern català per tot allò que consideri oportú” durant la constitució de l’Estat català un cop aconseguida una hipotètica “majoria independentista” el 27S. A més, si Guillén és alcaldessa, participarà a l’“Assemblea de Càrrecs Electes que s’haurà de crear per donar suport al procés d’alliberament nacional”. És possible que altres candidats de formacions independentistes també signin el mateix document abans de les eleccions municipals.

Recomanacions personalitzades