Joaquim Martí fa un pas enrere i tancarà la llista de CiU

Després d’onze anys com a regidor, Joaquim Martí no optarà a seguir a l’Ajuntament de Molins de Rei en ocupar l’últim lloc a la llista del seu partit, CiU. Ramon Sànchez serà el número dos i Carme Madorell la tres. Entre els deu primers hi haurà dos membres de la plataforma Junts Fem Molins

Gina Tudela, guanyadora del primer premi, amb Joaquim Martí, regidor de Fira. // Elisenda Colell

Joaquim Martí entregant un premi de dibuix infantil // Elisenda Colell

Una de les figures històriques de CiU a Molins de Rei, Joaquim Martí, farà un pas enrere a les pròximes eleccions municipals. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, Martí ocuparà la posició número 21 de la llista de la federació nacionalista, l’última plaça abans dels suplents. Un “lloc d’honor a mode d’homenatge”, segons indiquen fonts del partit. Aquestes mateixes fonts asseguren que ha estat al mateix Martí qui ha fet “un pas enrere”.

S’acaba, doncs, la trajectòria de Martí a l’Ajuntament. Regidor des de l’any 1999, ha ocupat les carteres de Cultura, Fira, Comerç i Turisme en els seus 16 anys al consistori i actualment és president de l’Àrea de Desenvolupament i Promoció Econòmica Local (DIPEL) i regidor de Guàrdia Urbana, Fira i Comerç i Mercats.

Amb la renúncia de Martí es posa un punt final a una generació de polítics de Molins de Rei que, al llarg d’aquesta legislatura, han anat abandonant la primera fila de la política municipal. En els últims quatre anys, noms com el d’Ivan Arcas, Víctor Puntas, Jordi Romeu o Laura Duran han deixat de ser regidors.

Ramon Sànchez, número 2

El número dos de Joan Ramon Casals serà el nou regidor president de l’Àrea de Sostenibilitat i Territori, Ramon Sànchez. En la posició número tres anirà la regidora de Serveis Socials, Carme Madorell. La llista s’ha aprovat en assemblea el passat dia 30 de març.

Entre els deu primers tampoc estarà l’actual regidor de Joventut, Esteve Altozano, que per dificultats per “congeniar la tasca com a regidor i la professional” també ha fet un pas enrere. Tampoc estarà qui va ser número dos al 2011, Mònica Santamans, que va abandonar el consistori pocs mesos abans de les eleccions.

Representació de Junts fem Molins

Hi haurà dos representants de Junts fem Molins, la plataforma de suport a Joan Ramon Casals, entre els deu primers de la llista. Aquests seran Jordi Pradell, que anirà de número vuit, i Marta Monart, número deu. Les primeres deu posicions es completaran amb Anton Pedrola (4), Laura Soto de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya (JNC) (5), Eva Folquer (6), Marcel Marín (7) i Miquel Díaz (9).

Recomanacions personalitzades