Mònica Santamans (CiU) deixa l’equip de govern i renuncia a l’acta de regidora

La tinent d’alcalde i presidenta de l’àrea de Sostenibilitat i Territori, Mònica Santamans, plega. La convergent, que ja acumulava dues legislatures formant part de l’executiu municipal, farà pública la seva dimissió al ple d’aquest dijous.

La regidora, en una votació a inicis de legislatura // ViuMolinsdeRei

La regidora a l’inici de la legislatura // ViuMolinsdeRei

Mònica Santamans deixa l’Ajuntament de Molins de Rei. Fonts del seu partit polític, CiU, han explicat a Viu Molins de Rei que fa mesos que se li va comunicar que no hi havia intenció de què repetís a les llistes convergents de cara a les pròximes eleccions municipals. Davant d’aquesta situació, Santamans va començar a buscar diferents opcions laborals i personals per quan acabés la legislatura. Però durant les últimes setmanes la situació s’ha precipitat i la convergent ha marxat a viure a Girona, fet que fa complicada una bona conciliació entre la seva vida personal i laboral.

La que va ser número dos a les llistes de CiU a les passades eleccions va informar l’equip de govern de la seva renúncia dilluns i aquest mateix dijous es farà efectiva en el ple municipal del mes de febrer. S’espera que sigui llavors quan expliqui exactament els motius que l’han portat a prendre aquesta decisió a tres mesos de finalitzar el mandat. En aquesta legislatura, Santamans ha estat la presidenta de l’Àrea de Sostenibilitat i Territori, que inclou la regidoria d’Urbanisme, Obres i llicències, Medi Ambient i Salut Pública.

Ramon Sànchez serà el nou regidor

El substitut de Santamans serà Ramon Sànchez, el número set a les llistes del partit a les darreres eleccions. Ricard Domènech, que anava per sota de Santamans a la llista, va deixar el partit per discrepàncies amb l’executiva. Santamans marxa del govern municipal en el seu segon mandat com a membre de l’equip de govern després de formar part de l’actual executiu sociovergent i del passat tripartit d’Iniciativa, ERC i CiU.

Recomanacions personalitzades