Killian Gallart bat cinc rècords a la Copa d’Espanya de promeses d’halterofília

L’aixecador molinenc aconsegueix una marca de 118 quilos en arrencada i 134 en dos temps en la competició celebrada a Corunya. Karla Sánchez obté el segon millor registre en la categoria sub-15.

Killian Gallart, quan es va proclamar campió de la Unió Europea sub-15 // CH Molins de Rei

Excel·lent actuació del Club Halterofília Molins de Rei en el Campionat d’Espanya de Promeses, celebrat aquest cap de setmana passat a Corunya. A la categoria de promeses, que engloba esportistes d’entre 13 i 17 anys, l’aixecador molinenc, Killian Gallart, ha assolit cinc rècords estatals. La delegació molinenca estava formada per sis joves (tres nois i tres noies). L’entrenador del Club Halterofília Molins de Rei, David Soria, destaca en declaracions a Viu Molins de Rei que “fem una valoració molt positiva si tenim en compte a l’alçada de la competició en la qual ens trobem. De fet, esperàvem uns resultats per sota dels quals hem tingut”.

Killian Gallart ha obtingut la segona millor marca total de la competició i la millor en la categoria sub-15. El jove esportista ha aixecat 118 quilos en arrancada i 134 en dos temps. El seu entrenador, David Soria, recorda que “Gallart té 14 anys i pesa 66,5 quilos”. D’aquesta forma, a la prova ha arribat a aixecar el doble del seu pes.

A la delegació molinenca també cal destacar l’actuació de Karla Sánchez. L’esportista va aconseguir la segona millor marca a la categoria sub-15 i va lluitar per la tercera millor en l’àmbit general.

Campionat d’Espanya a Molins de Rei

David Soria explica que entre el 18 i el 31 d’agost, els aixecadors del Club Halterofília de Molins de Rei es concentraran a Sierra Nevada per preparar el Campionat d’Espanya sub-17, que tindrà lloc a finals d’octubre a Molins de Rei. Aquesta competició serà la prèvia al Campionat d’Europa, que se celebrarà al desembre a Israel. A més, durant l’estiu, altres aixecadors molinencs, com Noelia Caballero i Marcos Ruiz, aprofiten l’estiu per concentrar-se i preparar l’inici de la nova temporada.

Recomanacions personalitzades