Karla Sánchez, novena al Mundial d’Halterofília sub 17

La jove del Club Halterofília Molins de Rei competeix contra noies de més edat i aconsegueix un bon resultat.

Karla Sánchez, als EEUU // Club Halterofília Molins de Rei

Precoç. Amb només 14 anys l’aixecadora del Club Halterofília Molins de Rei, Karla Sánchez, ha participat en el Mundial d’Halterofília sub 17, on ha competit contra altres esportistes de més edat que ella.

Tot i això, la nova promesa de l’halterofília molinenca ha aconseguit la novena posició en la classificació de la categoria de 59 kg, després d’aixecar 68 kg en la modalitat d’arrencada i 80 en dos temps, sumant 148 en total olímpic.

Sánchez s’ha desplaçat fins a la ciutat de Las Vegas (EEUU), on s’ha disputat el campionat, amb l’objectiu d’“aprendre i habituar-se a una competició d’aquest nivell”, segons ha manifestat a la revista El Pont d’Esplugues de Llobregat, localitat on va néixer. “Vull acumular experiència”, ha relatat l’esportista.

La jove que forma part del Club Halterofília Molins de Rei ha assolit aquests objectius i, a més, ha competit a bon nivell. “No ha estat la seva millor competició, però tot i això ha aconseguit bones marques i resultats”, ha assegurat a Viu Molins de Rei l’entrenador de l’entitat, David Soria. “S’ha de valorar que només té 14 anys i ha competit contra rivals tres anys més grans que ella”, ha sentenciat Soria.

Vídeo de l’aixecament de 80 kg de Karla Sánchez al Mundial Sub 17 de Las Vegas

Recomanacions personalitzades