L’Halterofília de Molins de Rei aconsegueix 29 medalles en el campionat de Catalunya

Els 26 aixecadors molinencs en les categories sub-15 i sub-17, que han participat en la prova a Terrassa, han fet les millors marques de la competició. Més de 200 atletes s’aplegaran el 5 d’octubre a Molins de Rei en el Campionat d’Espanya, que és classificatori per l’Europeu.

Els aixecadors, amb les medalles aconseguides a Terrassa // CH Molins de Rei

El Club Halterofília Molins de Rei ha guanyat 29 medalles en el Campionat de Catalunya en categoria sub-15 i sub-17, que s’ha celebrat el cap de setmana a Terrassa. Aquest resultat, qualificat d’“excel·lent i esperat” per l’entrenador del Club, David Soria, ha permès que els 26 aixecadors molinencs (13 nois i 13 noies) hagin fet un bon paper a les portes del campionat d’Espanya juvenil, que tindrà lloc el pròxim 5 d’octubre.

A la competició de Terrassa, a més de les 29 medalles, els aixecadors molinencs han aconseguit les tres millors marques en les categories sub-15 i sub-17. En el cas de les aixecadores, han assolit el segon i el tercer millor temps en les mateixes categories.

Molins de Rei, seu del Campionat d’Espanya

Aquesta competició és una de les darreres en les quals participaran els aixecadors molinencs abans de la celebració del Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Molins de Rei el pròxim dissabte 5 d’octubre. Aquesta prova de categoria sub-17 servirà per aconseguir la marca de classificació per l’Europeu. David Soria ha comentat que més de 200 atletes s’aplegaran al campionat, dels quals sis molinencs tenen opcions d’aconseguir el passi a l’Europeu.

Les aixecadores molinenques han aconseguit 13 medalles // CH Molins de Rei

Al mes d’octubre, que estarà farcit de competicions d’halterofília, també se celebrarà un play off classificatori per la Copa del Rei i de la Reina en categoria absoluta. En la prova, estaran presents el Club Halterofília Molins i l’Helios de Saragossa (en categoria masculina) i les locals, el Blanes i el Matadepera en femenina.

Cites internacionals per Marcos Ruiz i Noelia Caballero

Paral·lelament, els aixecadors que competeixen a l’elit de l’halterofília també tenen cites aquests dies. Noelia Caballero acudeix al Campionat d’Europa a Romania, mentre que Marcos Ruiz, primer participarà en el campionat del món a Tailàndia, que dóna l’accés als Jocs Olímpics, i després a l’Europeu. La marató de competicions finalitzarà a finals del mes d’octubre amb el Campionat de Catalunya de clubs.

Recomanacions personalitzades