El Molins de Rei CF acumula vuit partits sense perdre i s’acosta a la permanència

L’equip se situa a la desena posició de la classificació amb 31 punts, cinc per sobre del descens. Durant la seva segona temporada a la 2a Catalana, ha entrat en una dinàmica positiva, trobant l’equilibri entre la intensitat en l’atac i el rigor defensiu.

Imatge d’arxiu d’un partit // Jose Polo

Amb l’objectiu d’assegurar la permanència a la 2a Catalana, el Molins de Rei CF acumula vuit partits seguits sense conèixer la derrota. Amb aquesta ratxa, l’equip s’ha situat en desena posició de la classificació amb 31 punts. D’aquesta manera, deixa el descens a cinc punts. Tot i això, “és necessari que aconseguim entre 9 i 15 punts per salvar-nos”, comenta a Viu Molins de Rei el capità del conjunt quadribarrat, Carles Capella. En aquest sentit, Capella recorda que la temporada passada, la de l’estrena a la categoria, ho van aconseguir “amb 42 punts”.

En aquests moments, el Molins de Rei CF es troba en el moment decisiu de la temporada i Capella creu que han aconseguit “ l’equilibri per intentar assegurar la permanència”. Amb aquesta dinàmica positiva i en una part baixa de la classificació molt ajustada, en la qual els cinc darrers (les places de descens) estan separats per poca diferència de punts, l’equip vol aconseguir al més aviat possible la permanència.

Lluita contra rivals directes

Per acabar la lliga de futbol de la 2a Catalana resten 11 partits. En aquests 33 punts que estan en joc, el Molins de Rei CF els lluitarà contra rivals directes. Capella assegura que s’han “tret de sobre els equips de la part alta”. Aquesta temporada, segons explica el capità, la formació entrenada per Santi Fernández ha obtingut un equilibri entre la intensitat ofensiva i la serietat defensiva per encaixar menys gols. Tots aquests avenços permeten que l’equip mantingui la fe en aconseguir quedar-se per segon any a la categoria.

Carles Capella en una imatge d’arxiu // Jose Polo

En les darreres vuit jornades, l’equip de futbol ha aconseguit cinc empats i tres victòries. El moment dolç que viu el Molins de Rei CF fa que el seu capità consideri que “si al començament de temporada ens podem posar una nota d’un 4, ara anem pel notable”. Per assolir la puntuació màxima, el club necessita una mica més de 10 punts per garantir la seva presència a la categoria per segon any consecutiu.

Recomanacions personalitzades