El Molins de Rei CF debuta a Segona Catalana amb victòria i lideratge

Els molinencs han començat la lliga amb una contundent victòria a casa per 3 gols a 1 davant el Sant Joan Despí amb gols de Monje, Rubén i Abdel. Els entrenats per Santi Fernández se situen líders del grup tercer de Segona Catalana. 

Quim Oyón (esquerra), Rubén Sánchez (centre) i Carles Capella (dreta) celebren un gol // Jose Polo

Va ser un dia especial al Josep Raich, que es va acabar omplint minuts després de l’inici del partit. El Molins de Rei Club de Futbol va debutar a Segona Catalana després de l’ascens i el títol de lliga de la temporada passada. Els molinencs no trepitjaven aquesta categoria des de l’any 1993, quan s’anomenava Primera Regional. L’inici de curs va ser difícilment millorable: victòria per 3 a 1 contra la Unió Esportiva Sant Joan Despí i lideratge en la nova categoria. És una circumstància gairebé anecdòtica qui se situa primer després de la primera jornada de lliga. Però també demostra que els entrenats per Santi Fernández comencen trepitjant fort.

Els quadribarrats van sortir al terreny de joc amb els nervis a flor de pell i això els va passar factura, ja que l’experimentat Sant Joan Despí va dominar els primers compassos de partit. Tant és així, que només va necessitar cinc minuts per avançar-se en el marcador. El gol va arribar després de la sortida d’un córner quan Pau Cardo va rematar tot sol dins l’àrea petita sense problema.

Malgrat el gol encaixat, els locals no van donar-se per vençuts. Tot el contrari, van reaccionar. Només set minuts van necessitar per empatar. Després d’una gran centrada de Felipe González per banda esquerra, Jaime Monje va entrar decidit a l’àrea i amb un bon remat de cap va enviar l’esfèric al fons de la porteria de Kevin Beltran. Monje, una nova incorporació per reforçar l’eix de la defensa, debutava amb gol. Més enllà de l’encert en aquesta jugada, va fer un gran partit en tasques defensives.

A mesura que anava avançant el matx els locals van començar agafar confiança desplegant un bon joc combinatiu i començant a dominar. Cap dels dos equips es conformava amb un empat i van seguir generant bones jugades i ocasions de gol. El tercer gol va arribar després d’una contra: David Romero va caure dins de l’àrea disputant la pilota amb la defensa, i Álex Agudo – que torna al Molins després de la seva experiència al Moca FC de República Dominicana – va fer-se amb l’esfèric i el va enviar al segon pal per Rubén Sánchez, qui va rematar sol, fent el 2 a 1.

Jaime Monje fent el gol de l’empat // Jose Polo

Els locals haurien pogut ampliar més el marcador en diverses jugades que no van acabar amb èxit. Com la bona esprintada d’Agudo per banda esquerra, que va veure com Sánchez entrava sol al segon pal, però aquest finalment va enviar la pilota a fora per ben poc. Per altra banda, els visitants també continuaven creant bones jugades però topaven amb la sòlida defensa molinenca i amb un bon porter. José Antonio González va guanyar l’esquena de la defensa i en u contra u davant el porter va enviar la pilota fora. La jugada més clara del Sant Joan Despí per empatar abans del descans va ser un bon xut d’Alan Benedicto que va anar al pal. Però no va ser l’únic pal del partit, minuts més tard el Molins també feia un altre. Aquest cop, Agudo va passar la pilota en profunditat per David Romero qui va driblar el porter però el cuir finalment va esclatar al primer pal i no va entrar.

Després de la mitja part el partit va anar de més a menys, la fatiga i el cansament es va notar en ambdós equips. No obstant això, hi va haver ocasions de gol per part dels dos equips. Com l’enviament de pilota Fran de la Fuente al segon pal on l’esperava Carles Capella i Agudo, però cap dels dos va aconseguir transformar la jugada en gol.

Finalment, en el minut 68 arribava el gol de la tranquil·litat després de robar una pilota, fruit de la bona pressió exercida al llarg del partit. Rubén Sánchez va veure com entrava per banda esquerra Carles Capella, que va enviar la pilota al segon pal perquè Abdel fes el tercer (3 a 1). Un gol que donava una mica més de tranquil·litat a vint minuts pel final. Però el Sant Joan Despí no es donava per vençut i va intentar retallar distàncies de totes les maneres. Una de les ocasions més clares va ser a pilota aturada després d’un potent xut des de fora de l’àrea de José Antonio González que Jordi Álvarez va salvar amb una gran estirada.

Finalment el marcador no es va moure més i els tres punts van quedar-se a casa. Bones sensacions en un partit molt disputat al Municipal Josep Raich. El pròxim matx és contra Sant Quirze del Vallès.

El partit, en imatges

This slideshow requires JavaScript.

Recomanacions personalitzades