El Molins de Rei CF femení aconsegueix la salvació

L’equip femení del Molins de Rei ha aconseguit la permanència a Preferent després de guanyar per 1 gol a 3 al camp del Vic. 

L’equip abans de sortir al camp del Vic // Molins de Rei CF

Complicada ha estat la temporada de l’equip femení del Molins de Rei Club de Futbol. Però finalment, tot i les dificultats, han aconseguit la permanència. L’equip molinenc continuarà una temporada més a la categoria de Preferent, després d’aconseguir una victòria en l’últim partit de lliga al camp del Vic, equip al qual van superar per 1 gol a 3, en una jornada d’infart.

“Tres victòries consecutives en els darrers tres partits i un esperit de lluita inigualable ens han portat a aconseguir un objectiu que semblava impossible jornades enrere, sou molt i molt grans noies!”, ha relatat el club a través de les xarxes socials.

L’equip de David Amelibia s’ha vist beneficiat de la derrota per 1 a 3 d’un rival directe, el Planadeu. “Les que han estat a l’equip des del principi i les juvenils ens han donat la vida. El seu comportament és exemplar. El cos tècnic ha arribat fins aquí també per elles”, ha afirmat l’entrenador en declaracions al portal de futbol femení català Futfem.catAmelibia considera que la salvació és “meritòria” en un curs on el conjunt molinenc ha hagut de superar molts entrebancs.

Tot i no caure en posicions de descens directe, el Molins de Rei CF haurà d’estar atent a pròxims resultats. El conjunt molinenc es podria veure afectat per descensos compensats per acabar la competició en tretzena posició. Precisament en els despatxos per una situació de descensos compensats, el Molins ja va perdre un ascens a Segona Nacional en la seva primera temporada a Preferent.

Recomanacions personalitzades