El Molins de Rei CF inicia la seva tercera temporada a Segona Catalana amb dues derrotes

L’equip molinenc va perdre 2-1 a la primera jornada en el camp del Cubelles i 0-2 a casa contra el Sant Andreu de la Barca. L’objectiu del club és mantenir la categoria i fins i tot millorar la posició aconseguida l’any passat.

L’equip, en un partit d’aquesta temporada // Molins de Rei CF

El Molins de Rei CF ha començat la temporada amb mal peu. L’equip ha iniciat la seva tercera temporada a Segona Catalana amb dues derrotes. A la primera jornada, l’equip entrenat per Santi Fernández va perdre a casa del Cubelles per 2-1, mentre que a la segona, en un ‘matx’ jugat a casa, la derrota va ser per 0-2 contra el Sant Andreu de la Barca. Els molinencs admeten que l’inici no ha sigut bo, però matisen que no han merescut les derrotes i garanteixen que la millora es notarà a partir de la pròxima jornada.

El capità de l’equip, Carles Capella, reconeix que “encara ens falta que els fitxatges s’adaptin”. Tot això, el jugador explica a Viu Molins de Rei que “no hem jugat malament als dos partits, però hem de ser capaços de mantenir el ritme durant els 90 minuts i definir millor”. Un dels objectius de la plantilla, segons afegeix Capella, és “evitar patir al final de temporada com l’any passat i no haver de treure la calculadora”.

Temporada de renovació

Carles Capella espera que l’equip reaccioni al pròxim partit, que el Molins de Rei CF disputarà a casa del Valldoreix CF, una formació que encara tampoc ha puntuat. En aquest sentit, el capità recorda que al primer partit “vam fer dos pals amb el 2-1 en contra i en el segon, tot i que no vam marcar, vam disposar de moltes ocasions per fer-ho”.

Per la seva banda, l’entrenador, Santi Fernández, assegura que “l’objectiu és el mateix que la temporada passada, mantenir la categoria i millorar la classificació de l’any passat”. Després d’iniciar un procés de renovació, en el qual el Molins de Rei CF ha incorporat tres jugadors: dos de fora i un del juvenil, l’equip vol consolidar-se a la Segona Catalana.

Recomanacions personalitzades