El molinenc Alejandro Pérez també forma part de la llista de Catalunya Sí que es Pot

Pérez, del cercle de Podemos Molins de Rei, serà el número 31 de la llista encapçalada per Lluís Rabell i el segon molinenc en les files de la candidatura d’esquerres després de Saida Ehliluch. 

Alejandro Pérez, en una imatge cedida // Alejandro Pérez

Alejandro Pérez, en una imatge cedida // Alejandro Pérez

La candidatura a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre Catalunya Sí que es Pot tindrà finalment dues persones de Molins de Rei a la seva llista. Després de fer-se públics els noms dels 30 primers de la llista per Barcelona, on està inclosa la molinenca Saida Ehliluch, que serà la número 28, el partit d’esquerres va informar de la resta. El número 31 estarà ocupat pel també molinenc i membre fundador del cercle local de Podemos al municipi Alejandro Pérez.

Pérez ha estat vinculat al moviment estudiantil, va aconseguir més de 800 vots electrònics a les primàries de Podemos Catalunya i forma part de la direcció catalana d’aquest partit. Des de la coalició electoral que uneix a Podemos, Iniciativa, Esquerra Unida i Equo i que té una plataforma local a Molins de Rei, el fet que hi hagi persones d’espais diferents com Pérez i Ehliluch simbolitza “la unitat de les persones que volen fer front a les polítiques neoliberals del govern de la Generalitat”.

A més de Pérez i Ehliluch per Catalunya Sí que es Pot, hi ha més molinencs com a candidats el pròxim 27-S. El mateix alcalde, Joan Ramon Casals, serà el número 30 per la candidatura Junts pel Sí. Per la seva banda, Albert Botran serà el número cinc de la CUP per Barcelona i Lurdes Quintero la número quatre per Tarragona.

Recomanacions personalitzades