Joan Ramon Casals ocupa el número 30 de la candidatura “Junts pel Sí”

L’alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, formarà part de la llista conjunta de CDC i ERC a les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre. Casals es situa al número 30 de la candidatura de “Junts pel sí” a la demarcació de Barcelona, sent el catorzè integrant de CDC que apareix a la llista.

Joan Ramon Casals, saludant a Artur Mas // Elisenda Colell

Joan Ramon Casals, saludant a Artur Mas // Elisenda Colell

La idea de fer una llista conjunta amb l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural la va llençar Artur Mas al Foment Cultural i Artístic de Molins de Rei. Ara, un cop feta realitat la proposta del president de la Generalitat, Molins de Rei tornarà a tenir la seva quota de protagonisme: l’alcalde, Joan Ramon Casals, ocuparà el número 30 de la llista de “Junts pel sí” a la província de Barcelona.

Casals, responsable de Política Municipal de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), és considerat un dels valors emergents del partit. A més, ha sortit reforçat a nivell intern al aconseguir revalidar l’alcaldia molinenca mentre el seu partit es desfeia arribant a desaparèixer a nombrosos municipis i ciutats de l’entorn metropolità de Barcelona.

Convergència el va situar en el número 14 d’una llista liderada per Artur Mas. Un cop fets els equilibris amb ERC i introduïts els noms de representants d’entitats independentistes com Carme Forcadell (ANC) i Muriel Casals (Òmnium Cultural), l’alcalde de Molins de Rei queda en el número 30 de la llista. Si CDC i ERC aconsegueixen junts els mateixos resultats que van obtenir per separat al 2012, Casals seria diputat al Parlament.

De ser així, l’alcalde de Molins de Rei té intenció de compaginar l’alcaldia amb la condició de diputat. En una entrevista publicada per aquest mitjà pocs dies abans de les eleccions municipals del 24 de maig, Casals va assegurar que té la intenció de continuar sent alcalde durant tot el mandat. En aquella mateixa entrevista considerava el seu salt a organismes supramunicipals com comentaris malintencionats de l’oposició.

Més molinencs confirmats

Joan Ramon Casals no serà l’únic nom de Molins de Rei que es podran trobar els ciutadans a les paperetes quan vagin a votar el proper 27 de setembre. L’ecosocialista Saida Ehliluch ocupa la posició número 28 de la candidatura “Catalunya sí que es pot”. Per la seva banda, Albert Botran és el número 5 de la llista de la CUP per Barcelona i  Lurdes Quintero, una de les fundadores de la CUP a Molins de Rei, anirà a la llista de Tarragona.

Recomanacions personalitzades