Saida Ehliluch forma part de les llistes de Catalunya Sí que es Pot

La molinenca nascuda a Tànger ocuparà el número 28 a les llistes per Barcelona de la candidatura d’esquerres. Militant d’ICV i treballadora a CCOO, Ehliluch diu que s’ha incorporat al projecte amb la intenció d'”apropar les institucions als catalans”.

Saida Eliluch, en una imatge de Catalunya Sí que es Pot. // Catalunya Sí que es Pot

Saida Ehliluch en una imatge de la candidatura // Catalunya Sí que es Pot

Després del fracàs electoral a les eleccions municipals, una molinenca d’Iniciativa fa el salt a les llistes per les eleccions del 27 de setembre. Saida Ehliluch, que va ser número 5 a les eleccions del 24 de maig, ara ocuparà el 28è lloc a la llista de Barcelona per Catalunya Sí que es Pot, la candidatura que agrupa Podem, ICV, EUiA i Equo.

Ehliluch és originària de Tànger (Marroc) i va arribar a Catalunya amb només 19 anys. Ha estat vinculada al moviment feminista, sobretot a l’organització comarcal del seu partit. Actualment treballa a CCOO com a responsable de secretaria de la sectorial de socioeconomia.

A la pàgina web de la candidatura de confluència, Ehliluch assegura que vol formar part de Catalunya sí que es Pot per acabar amb “les polítiques de retallades i de desmantellament” de l’Estat del Benestar. També diu estar “molt il·lusionada” de poder-se incorporar a un equip que treballa per “apropar les institucions” a la ciutadania.

No serà l’única molinenca que es podrà trobar a les paperetes quan es vagi a votar les eleccions del 27 de setembre. La CUP ja va anunciar la incorporació d’Albert Botran, com a número 5 per Barcelona, i Lurdes Quintero a la llista de Tarragona. L’alcalde Joan Ramon Casals anirà a la llista de Junts pel sí, però encara no es sap quin lloc ocuparà.

Recomanacions personalitzades