ERC renova l’executiva amb Joan Carles Soler com a nou president

L’agrupació local d’Esquerra ha escollit nova executiva que estarà presidida per Joan Carles Soler. Es marquen com a objectius “augmentar la presència en l’activitat social i política” de Molins de Rei i “ajudar en el procés cap a la independència”. 

La nova executiva d'ERC davant del local del partit // ERC Molins de Rei

La nova executiva d’ERC davant del local del partit // ERC Molins de Rei

Canvis a l’executiva local d’Esquerra Republicana de Catalunya. Joan Carles Soler serà el nou president substituint Rossend Costa, qui ostentava aquest càrrec des del 2011. El nou president encapçala l’única candidatura que s’ha presentat, que ha estat escollida per unanimitat entre els militants del partit.

Soler és llicenciat en Història i graduat en Criminologia i treballa al Departament de Justícia de la Generalitat des del 1986. Milita a ERC des del 2004 i fa 25 anys que viu a Molins de Rei. És el pare de Mireia Soler, qui va ser la candidata de les JERC a les últimes eleccions municipals.

Els objectius de la nova executiva en l’àmbit local són, segons indiquen, augmentar la presència de la formació en l’activitat social i política de la vila, créixer en militants, col·laborar amb el grup municipal per desenvolupar el programa electoral i “lluitar per fer de Molins de Rei una vila cohesionada, emprenedora i sostenible i que dóna ple suport al procés independentista que viu el país”. Tanmateix, també volen contribuir a “enfortir el partit per tal d’ajudar en el procés cap a la independència”.

Soler estarà acompanyat pel jove Oriol Ibañez com a vicepresident, portaveu i secretari de Política Municipal; Enriqueta Aragonès com a secretària d’Organització; Lluís Benet com a secretari de Finances; Jordi Costa com a secretari d’Imatge i Comunicació; Núria Garriga com a secretària de la Dona; Roger Sànchez com a secretari de Política Social, Esports, Campanyes i actes de partit; i Toni de la Flor, Josep Surià i l’expresident Rossend Costa com a vocals. També formen part de l’executiva un membre de les JERC i la portaveu del grup municipal del partit, Sílvia Guillén.

El president sortint, Rossend Costa, ha fet una valoració de l’evolució del partit en els últims quatre anys durant la presentació dels informes de gestió de l’executiva sortint. Ha destacat que ERC “ha aconseguit resultats mai vistos a Molins de Rei” en comicis com les eleccions al Parlament de 2012 quan van aconseguir la segona posició o a les europees, on van emportar-se la victòria. També ha destacat la feina feta pel partit a l’oposició de la mà dels regidors Víctor Puntas, Jordi Romeu, Sílvia Guillén i Toni de la Flor que “ha permès” passar de dos a tres regidors a les últimes eleccions municipals.

Recomanacions personalitzades