Mireia Soler serà la veu de les JERC a la llista d’ERC

L’assemblea de les JERC de Molins de Rei ha escollit Mireia Soler com a candidata. Soler anirà a les llistes d’ERC a les pròximes eleccions municipals i serà la veu de les joventuts en la formació republicana. 

Mireia Soler, candidata de les JERC // JERC Molins de Rei

Mireia Soler, candidata de les JERC // JERC Molins de Rei

La molinenca Mireia Soler ha estat escollida per unanimitat com a candidata de les JERC de Molins de Rei a les pròximes eleccions municipals. Això significa que anirà a les llistes d’ERC de cara als comicis del mes de maig i, per tant, es convertirà en la veu de les joventuts en la formació republicana.

Soler té 22 anys i és veïna del barri de la Granja. És estudiant de Ciència i Tecnologia dels Aliments a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). A més, és jugadora i entrenadora de voleibol en una entitat molinenca, l’Associació Esportiva Molins de Rei.

Hi haurà dos membres més de les JERC que participaran de les llistes d’ERC. Seran, per aquest ordre, Xavi Suàrez i Oriol Ibàñez. Suàrez té 19 anys i estudia Història i Ibàñez en té 26 i és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB i Màster en Gestió Pública.

Segons les JERC, això demostra la “bona salut de les JERC de la vila” que en aquests mesos han “participat àmpliament en la vida política de Molins de Rei”. Aquesta organització va reaparèixer ara fa un any a Molins de Rei amb un acte amb motiu del Dia de la Dona i, durant aquest temps, han fet propostes al pla de Joventut o han impulsat una campanya a favor del vot als 16 anys. A més, alguns dels seus membres s’han deixat veure als plens municipals i a diferents actes de la vida política del municipi.

Per a les JERC, les eleccions són “un pas més per fer arribar les seves propostes als joves de la vila i traslladar les seves necessitats i inquietuds a l’ajuntament”. Es desconeix, però, en quin número de la llista d’ERC aniran els candidats d’aquesta associació i si, per tant, tenen o no possibilitats reals d’arribar a ser regidors en uns mesos.

Recomanacions personalitzades