CiU supera les seves expectatives aconseguint un regidor més

Convergència i Unió torna a ser el partit més votat a les eleccions municipals amb 3.173 vots i aconsegueix 6 regidors, un més que fa quatre anys. Joan Ramon Casals creu que “el missatge és clar: reforça la feina feta aquests quatre anys” i es mostra obert a “sumar més gent” al pacte amb el PSC.

Joan Ramon Casals, satisfet de la victòria // Elisenda Colell

Joan Ramon Casals, satisfet de la victòria // Elisenda Colell

En mig de l’eufòria desfermada que es respirava a la seu del partit després de superar les seves expectatives i augmentar 800 vots respecte les passades municipals, el candidat de CiU, Joan Ramon Casals, ha assegurat que els resultats “reforcen que la feina feta aquests quatre anys és la línia correcta”. En aquest sentit, Casals ha remarcat que entre CiU i PSC han sumat més d’un miler de vots respecte les anteriors eleccions i considera que “el missatge dels molinencs i molinenques és clar”. Per tant, la sociovergiència és l’escenari més factible per la propera legislatura.

Tot i així, Casals ha afirmat no tenir por a “sumar amb més gent” i es declara “obert a parlar amb totes les forces polítiques”. El que ha estat alcalde de Molins de Rei durant els dos últims anys també llegeix els resultats en clau sobiranista, opinant que “l’àmbit nacional també surt reforçat” ja que ERC guanya un regidor més i la CUP es manté amb quatre.

Excepte el propi Joan Ramon Casals i la regidora de Serveis Socials Carme Madorell (número 3), els altres 4 regidors són cares noves a l’Ajuntament. El número 2, Ramon Sánchez va ser designat com a substitut de Mònica Santamans durant els últims mesos de legislatura i Anton Pedrola, Laura Soto i Eva Folquer s’estrenen en l’arena política molinenca.

Recomanacions personalitzades