La CUP manté el suport i es postula de nou com el principal partit de l’oposició

La CUP consolida el seu projecte polític al mantenir els quatre regidors que tenia. Roger Castillo es referma en les línies vermelles que va posar durant la campanya i planteja la legislatura des de l’oposició si CiU i PSC formen govern.

Els 4 regidors de la CUP Molins de Rei a la propera legislatura // Elisenda Colell

Els 4 regidors de la CUP Molins de Rei a la propera legislatura // Elisenda Colell

Satisfacció continguda i crítiques constructives per part de la CUP. A La Barrina es trobaven els militants i simpatitzants del partit on el seu alcaldable, Roger Castillo, ha fet una valoració dels resultats obtinguts a les eleccions municipals. El candidat de la CUP ha reconegut que no han assolit el seu primer objectiu que era guanyar. “Era ambiciós encara que vèiem que era possible”, ha afirmat fent autocrítica.

Tot i això, Castillo considera haver complert amb la “consolidació del projecte a Molins de Rei” ja que han mantingut el número de regidors que tenien a l’anterior mandat i sumen 140 vots més que l’any 2011. En aquest sentit, el líder del principal partit de l’oposició assegura que estan “molt contents amb les xifres”. Lamenten, però, la majoria absoluta que sumen CiU i PSC i descarten completament negociar amb aquestes forces polítiques per entrar al govern, tal i com ja va deixar clar Castillo durant la campanya electoral.

Atenent a les paraules del cap de llista, la CUP es planteja els propers 4 anys seguint treballant des de l’oposició. A l’experiència del seu número 1 al consistori es sumen tres regidors nous. Mireia Romo, Josep Raventós i Carles Ros acompanyaran Castillo a la sala de plens en aquesta legislatura.

Recomanacions personalitzades