Emilio Ramos, el polèmic regidor del PP, en 5 frases

Un cop d’ull a l’hemeroteca permet fer una repassada a les frases més polèmiques d’Emilio Ramos, l’únic regidor del PP a Molins de Rei i, fins fa poc, representant del municipi a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per delegació directa de l’alcalde.

emilio-ramos-200x300

Emilio Ramos en una foto d’arxiu

Les polèmiques declaracions d’Emilio Ramos cridant als legionaris a morir per Espanya han estat definitives perquè l’únic regidor del PP a Molins de Rei deixi de ser representant del municipi a l’Àrea Metropolitana de Barcelona però no ha estat l’única sortida de to del popular. Viu Molins de Rei ha triat cinc frases que defineixen Ramos. L’11M, l’avortament i els ajuts als immigrants són els temes.

  1. “Els ajuts socials han de ser primer pels de casa”, va assegurar Ramos parafrasejant l’eslògan de campanya de Plataforma per Catalunya en una entrevista concedida a Viu Molins de Rei durant la campanya electoral a les eleccions municipals de 2011.
  2. “Rubalcaba explica’ns la veritat, et cremaràs a l’infern”, va escriure al seu Facebook mentre compartia una fotografia on es vinculava de manera molt explicita al dirigent del PSOE amb els atemptats de l’11M a Madrid. Va ser la primera vegada que una sortida de to de Ramos va donar el salt als mitjans de comunicació d’àmbit estatal.
  3. “Agraeixo moltíssim al règim anterior que no existís l’avortament perquè sinó probablement no estaríem aquí molts de la meva generació”, va assegurar, nostàlgic del franquisme, en el ple municipal del mes de maig de 2013 durant el debat sobre una moció que tractava sobre l’avortament.
  4. “Per què estem demanant que es mati una criatura que no es pot defensar al ventre de la seva mare i, en canvi, a un personatge d’aquests [en referència als maltractadors], que sí que es pot defensar, el portem a Can Brians, tres estrelles, millor que el meu pis, i ho defensem?”, va dir Emilio Ramos durant el passat ple municipal del mes de febrer comparant les dones que avorten amb els executors d’una de les xacres de la societat, la violència masclista.
  5. “Quan no sé que votar el millor que puc fer és baixar al carrer i fumar-me un cigarro”, va declarar durant la moció sobre el cas Enric Piera que es va debatre durant el ple municipal de desembre de 2012.

Recomanacions personalitzades