Emilio Ramos acusa a Rubalcaba d’estar darrere de l’11M

L’únic regidor del PP a Molins de Rei, Emilio Ramos, comparteix una imatge a Facebook on es relaciona a Alfredo Pérez Rubalcaba amb els atemptats terroristes de l’11M. A més, Ramos afegeix un missatge dient: “Rubalcaba explica’ns la veritat, et cremaràs a l’infern”. 

Captura d'imatge del que ha compartit Ramos a Facebook realitzada ahir a la nit // Jose Polo

Captura d’imatge del que ha compartit Ramos a Facebook realitzada ahir a la nit // Jose Polo

Han passat 9 anys però hi ha qui continua defensant la teoria de la conspiració. Emilio Ramos, únic regidor del Partit Popular de Molins de Rei, especula amb l’autoria dels atemptats terroristes de l’11 de març de 2004 i relaciona a l’actual secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, amb l’atac que va acabar amb la vida de 191 persones als trens de Rodalies de Madrid. Ramos ho ha fet a través de les xarxes socials, concretament a partir del seu perfil a Facebook, on ha compartit una imatge d’un grup d’aquesta xarxa on es fa un muntatge fotogràfic amb la cara del polític socialista i un dels trens rebentats per les bombes i s’inclou una frase que diu: “El PSOE va arribar en tren. Alfredo l'”alquimista”, químic de professió, alguna cosa tindrà a veure”.

A més de compartir el muntatge fotogràfic, Ramos ha afegit una frase de collita pròpia: “Rubalcaba explica’ns la veritat, et cremaràs a l’infern”, ha remarcat el líder del PP a Molins de Rei. D’aquesta manera, el regidor popular relaciona al PSOE amb els atemptats perpetrats per cèdules islamistes i alimenta la teoria de la conspiració alimentada pel PP i el seu entorn durant molts anys, encara avui.

Recomanacions personalitzades