Emilio Ramos (PP) compara les dones que avorten amb els maltractadors

Emilio Ramos, l’únic regidor del PP a Molins de Rei i representat del municipi a l’Àrea Metropolitana per decisió personal de l’alcalde ha tornat a crear polèmica per una intervenció al ple municipal. Aquesta vegada Ramos ha comparat les dones que avorten amb els maltractadors. 

Emilio Ramos durant el ple del mes de febrer // Jose Polo

Emilio Ramos durant el ple del mes de febrer // Jose Polo

Una vegada més, l’únic regidor del PP a Molins de Rei i representant del municipi a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per decisió personal de l’alcalde Joan Ramon Casals (CiU), Emilio Ramos, ha creat polèmica per una intervenció pública. Durant el ple municipal del passat mes de febrer, on es va debatre l’adhesió al manifest institucional del Dia Internacional de la Dona, el popular ha comparat les dones que avorten amb els maltractadors.

Demanant una llei més dura per castigar la violència de gènere durant la seva intervenció al punt on es parlava del 8 de març, Ramos s’ha fet una sèrie d’interrogants sobre el marc legal que regula la violència masclista: Per què tenim tanta por, tots els partits, de canviar aquesta llei? Per què surt gratuït matar a una dona?”, s’ha preguntat per continuar indicant que “després no volem la cadena perpètua”. Finalment, el popular ha fet la polèmica comparació. “Per què estem demanant que es mati una criatura que no es pot defensar al ventre de la seva mare i, en canvi, a un personatge d’aquests [en referència als maltractadors], que sí que es pot defensar, el portem a Can Brians, tres estrelles, millor que el meu pis, i ho defensem?”, ha dit, literalment, Ramos.

No han estat les úniques polèmiques declaracions de Ramos durant l’últim ple. Fent una intervenció similar a la del passat ple municipal del mes de juny, el popular ha dit: “Torno a donar-li les gràcies a la meva mare per no haver avortat, si en el règim anterior el dictador hagués introduït l’avortament probablement molts no seriem aquí”. A més, Ramos ha criticat les persones que reivindiquen el dret a decidir de la dona sobre el seu cos afirmant que “molta gent que veig als mitjans de comunicació demanant l’avortament estan carregats de nens” per després rematar dient que aquestes dones “han pogut avortar, són persones joves, no sé perquè no ho han fet”. Aquesta intervenció ha fet que més d’un grup municipal possés el crit al cel.

Recomanacions personalitzades