Emilio Ramos (PP) deixa de ser representant a l’Àrea Metropolitana després de les pressions de l’oposició

El regidor del PP, Emilio Ramos, ha deixat de representar a Molins de Rei a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. L’alcalde, Joan Ramon Casals, ha signat un decret en el que deixa sense efecte la delegació de les seves funcions en Ramos després de que aquest presentés la seva dimissió.

La crida als legionaris a morir per Espanya al Facebook del regidor del PP, Emilio Ramos, ha estat la gota que ha fet vessar el got. Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, l’alcalde, Joan Ramon Casals, ha signat el decret en el que deixa sense efecte la delegació en Ramos aquest mateix divendres 20 de juny.

La decisió presa per Casals arriba després de les pressions exercides pels partits de l’oposició davant la enèsima polèmica publicació a les xarxes socials de Ramos. Això finalment ha desembocat en la revocació de la delegació en Ramos del seient de l’alcalde, Joan Ramon Casals (CiU), al Consell Metropolità de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Ramos ha estat ocupant el lloc que li corresponia a Casals com alcalde des que aquest va assumir l’alcaldia l’abril de l’any passat.

Tot i això, segons Emilio Ramos, la revocació de l’alcalde es produeix perquè va ser el regidor popular qui va presentar la seva dimissió el passat dimecres.

Recomanacions personalitzades