Tornen a robar a l’estanc de la plaça de l’Ajuntament

Els lladres van trencar la reixa exterior i la porta de vidre de l’estanc de la plaça de la Vila durant la matinada del diumenge però no es van poder emportar gairebé res gràcies a la seguretat implantada a l’establiment després dels nombrosos robatoris patits en els últims anys.  Al 2012, es van registrar robatoris a tres dels quatre estancs de Molins de Rei.

Els responsables de l'estanc treballen en deixar-ho tot com abans del robatori // Jose Polo

Els responsables de l’estanc treballen en deixar-ho tot com abans del robatori // Jose Polo

És el quart robatori en cinc anys a l’estanc Rosa i Magda, situat a la plaça de la Vila. Els fets es van produir la passada matinada del diumenge al dilluns, a les 3:16 hores, quan va saltar l’alarma de seguretat. Els lladres van fer un forat a la reixa exterior per després trencar d’un cop la porta de vidre i poder accedir a l’interior. “Pel forat que van fer a la reixa van poder entrar tots”, relata sorpresa una de les propietàries en declaracions a Viu Molins de Rei.

Tot i això, un cop dins no es van poder emportar gairebé res. I és que l’establiment ha incorporat un sistema de seguretat que impedeix entrar al magatzem gràcies a una porta metàl·lica supletòria. “Vam decidir reforçar la seguretat arran de l’última vegada que ens van robar”, indiquen. I és que a l’estanc Rosa i Magda van entrar dues vegades en una setmana al juny del 2012. Ara, però, només van poder emportar-se el canvi que hi havia a la caixa registradora. No van agafar ni tabac ja que, al estar col·locat als mostradors, es necessita temps per retirar-lo i els criminals van actuar ràpid i sota l’intens soroll de l’alarma. El fet ja està denunciat als Mossos d’Esquadra.

Els estancs, víctimes de robatoris

No és la primera vegada que estancs de Molins de Rei han estat víctimes de robatoris. Al 2012 van entrar a tres dels quatre estancs que hi ha al municipi. Només es va salvar l’estanc del barri del Canal, que no pateix un episodi d’aquestes característiques des de desembre de 2010. Primer va ser l’estanc Margarit, del qual es van emportar material per valor de 60.000 euros. Després va ser el mateix estanc de la plaça de la Vila, on van entrar sorollosament per tornar només una setmana després. En aquella ocasió, però, els delinqüents van ser detinguts després d’una investigació dels Mossos. Per acabar, al desembre de l’any passat va ser l’estanc Rosa Maria de l’avinguda Barcelona la víctima del robatori. Ara, després d’uns mesos de calma, es torna a detectar un cas similars als anteriors.

Recomanacions personalitzades