Sorollós robatori de nit a l’estanc de la plaça de l’Ajuntament

L’estanc de la plaça de l’Ajuntament ha patit un espectacular robatori: els lladres van encastar de matinada un cotxe contra la reixa per trencar-la i accedir a l’interior. Els lladres es van emportar ràpidament nombroses caixes de tabac i van forçar la màquina registradora.

Els lladres van trencar la reixa per accedir a l'interior de l'estanc // Josep Ferrer

Passaven 20 minuts de les 3 de la matinada de la matinada del dilluns 28 de maig quan la Guàrdia Urbana va rebre una trucada avisant d’un fort cop a Plaça Catalunya. Eren  un grup de lladres que estaven robant a l’estanc que hi ha situat al costat de l’Ajuntament.

Segons la Guàrdia Urbana, els lladres van accedir a l’interior impactant un vehicle contra la porta de l’estanc per trencar la reixa d’accés a l’establiment. Van utilitzar la tècnica de l’allunatge per obrir-se el pas de manera ràpida, però això va fer saltar l’alarma de l’estanc i va despertar a més d’un veí.

Un cop franquejat el pas a l’interior de l’establiment, els lladres van robar ràpidament nombroses caixes de tabac i van forçar la màquina registradora, segons han explicat fonts policials. Quan les patrulles de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra van arribar al lloc dels fets, es van trobar amb la reixa trencada i l’interior del comerç regirat. Els lladres ja havien marxat.Ara els fets estan sent investigats pels Mossos d’Esquadra.

Amb un fort impacte a la reixa, van trencar-la per accedir a través de la part inferior d'aquesta // Josep Ferrer

Recomanacions personalitzades