L’estanc de la plaça de l’Ajuntament pateix un altre robatori

L’estanc de la plaça de la Vila, tot just al costat de l’Ajuntament, ha patit el segon robatori en poc més d’una setmana. Un grup de lladres ha tornat a entrar de nit a l’establiment aprofitant que encara no havien arreglat la persiana malmesa per l’anterior robatori.

Amb un fort impacte a la reixa, van trencar-la per accedir a través de la part inferior d'aquesta // Josep Ferrer

El primer robatori a l’estanc de la plaça de la Vila es produïa la nit del diumenge passat, quan un grup de lladres encastava un cotxe contra la persiana per accedir i emportar-se caixes de tabac i el que hi havia a la màquina registradora. Vuit dies després, quan encara no s’havia instal·lat la persiana nova en substitució de la que van trencar amb el primer robatori, un grup de lladres ha tornat a entrar a robar, segons ha informat Ràdio Molins de Rei.

Aquest segon cop no ha calgut encastar cap cotxe contra l’establiment ni fer tant soroll. El botí si que ha estat similar: nombroses caixes de tabac. Els propietaris de l’estanc encara no han calculat les pèrdues però, segons la ràdio municipal, tenen previst col·locar una persiana més reforçada per evitar nous robatoris.

Recomanacions personalitzades