Roben a l’estanc Rosa Maria de l’avinguda Barcelona

Un grup de lladres ha robat de matinada a l’estanc Rosa Maria, situat a l’avinguda Barcelona. S’han emportat els diners de la caixa registradora i uns cartrons de tabac. La banda va utilitzar un cotxe robat i posteriorment va utilitzar el mateix modus operandi a altres ciutats de la comarca.

Els lladres van destrossar ràpidament la reixa exterior de l'estanc // Marta Pedrola

Els lladres van destrossar ràpidament la reixa exterior de l’estanc // Marta Pedrola

Passava mitja hora de les 2 de la matinada del divendres 21 de desembre quan un grup de lladres ha entrat a l’estanc Rosa Maria, situat al número 33 de l’avinguda Barcelona. Per forçar la reixa exterior metàl·lica de l’establiment han utilitzat un cotxe robat, segons fonts policials. Els propietaris de l’estanc apunten que, un cop lligada la reixa amb el vehicle, els lladres han utilitzat la força de l’automòbil per fer que aquesta s’elevés uns centímetres, entrant a l’estanc ajupits.

Un cop dins, i amb l’alarma de seguretat sonant, s’han emportat els diners que hi havien a les caixes registradores i quatre cartons de tabac, dos de la marca Winston i dos més de marca Chesterfield. “Sort que només s’han emportat el canvi d’ahir”, diu un dels treballadors de l’estanc en declaracions a Viu Molins de Rei. Els lladres han generat algunes destrosses com el trencament d’un dels ordinadors, a més a més de provocar un gran desordre a les estanteries de l’establiment.

“Ens van trucar els de l’alarma gairebé a les 3 de la matinada”, explica la Rosa Maria, propietària de l’establiment. “Vam trucar ràpidament als Mossos d’Esquadra i al arribar aquí ho vam trobar tot regirat”, assegura amb cara de resignació. “Ara toca arreglar-ho tot i tirar endavant”, conclou. Aquest estanc és un negoci familiar que s’ha mantingut durant generacions a Molins de Rei.

Robatori similar a Sant Feliu

Segons ha pogut saber aquesta redacció, durant la mateixa matinada, just 15 minuts després, es va produir un altre robatori amb un modus operandi similar a un estanc de Sant Feliu de Llobregat. Fonts dels Mossos d’Esquadra indiquen, que en el cas del robatori de Sant Feliu es va aconseguir la matrícula del vehicle. En el robatori Molins no i, per això, el cos policial no pot assegurar al 100% la vinculació  directe entre els dos delictes.

Tot i això, la similitud en la manera d’actuar dels lladres en els dos robatoris fa indicar que el grup de delinqüents van utilitzar el cotxe com a eina per efectuar els delictes i, a més, per a desplaçar-se entre els diferents municipis per poder seguir actuant. Els Mossos  ja estan treballant en l’investigació del cas.

Recomanacions personalitzades