La segona temporada de Músiques Invisibles es tanca amb un concert a l’aire lliure

El darrer concert de la segona temporada del cicle de Músiques Invisibles, que recull veus poc conegudes del panorama musical català, es farà per primera vegada a l’aire lliure. El Racó dels Gegants Vells serà l’espai que acollirà l’actuació d’Els Sulfitos i i Pepet i Marieta.

1003140_586135524763946_946521297_nPer primera vegada, el cicle Músiques Invisibles marxa fora de les instal·lacions de l’Ateneu Mulei. No anirà molt lluny ja que l’últim concert de la segona temporada del format que ha donat a conèixer veus poc conegudes o gairebé desconegudes del panorama musical català es realitzarà des del Racó dels Gegants Vells, situat a només uns metres del nou local de l’entitat molinenca, al carrer Ponent des de fa uns mesos.

L’objectiu del canvi d’ubicació es fer un concert més festiu per celebrar el final de temporada. Els grups escollits per a l’ocasió, amb un perfil més animat que els habituals en el cicle, segur que crearan l’ambient idoni per tal d’aconseguir organitzar una gran festa. Els primers protagonistes de la vetllada que començarà mé aviat del que és habitual, a les 8 del vespre, seran Els Sulfitos, un grup de Breda que composa un folk alternatiu molt en consonància amb l’esperit del Músiques Invisibles.

Els què trencaran la norma establerta de la música “calmada” seran Pepet i Marieta, un grup d’Ulldecona habitual de les festes populars de les Terres de l’Ebre. Després de tres anys en silenci, al maig van treure el seu últim disc, “Lo món d’un mos”.

En directe amb Viu Molins de Rei

El concert, organitzat per l’Ateneu Mulei i el programa L’Altraveu de Ràdio Molins de Rei, compta amb el suport de Viu Molins de Rei. Des de les 8 del vespre Viu Molins de Rei retransmetrà el concert en directe amb imatge i so a través d’streaming, i oferirà posteriorment l’actuació íntegra, com ha fet amb els concerts de Ual·la i Empty Cage.

Recomanacions personalitzades