L’Ateneu Mulei fa un pas endavant de la mà d’un nou local

L’entitat molinenca obrirà les portes del nou local, situat al carrer Ponent,  el proper divendres 17 de maig. L’Ateneu Mulei espera créixer de la mà de les noves instal·lacions, més grans i polivalents. El canvi ajudarà a “consolidar” el projecte i fer-lo “més ampli”. 

El nou Mulei estarà situat al carrer Ponent // Jose Polo

El nou Mulei estarà situat al carrer Ponent // Jose Polo

L’entranyable local de la Plaça de l’Església es va quedar petit per a una de les entitats dirigides per joves més actives de Molins de Rei, l’Ateneu Mulei. És per això que la junta va decidir fa uns mesos fer un canvi d’ubicació, buscant un lloc més gran i còmode per poder oferir un ventall d’activitats més ampli. Després d’un procés de cerca del nou espai i de remodelació d’aquest, el nou Mulei obrirà les seves portes els propers dies 17 i 18 de maig amb un bon grapat d’activitats programades.

El nou local, situat al número 15 del carrer Ponent (entre el racó dels gegants vells i la plaça Pompeu Fabra), té 96 metres quadrats i consta de tres espais principals: l’entrada -on està situada una gran barra-, un espai polivalent i un altell, que serà d’ús exclusiu per les tasques organitzatives de l’entitat.

Amb aquest canvi el Mulei guanya espai i comoditat, ja que alguns dels propis socis de l’entitat, encarregats de fer la remodelació autogestionada -feta al 100% amb materials comprats a la vila-, han apostat per crear un espai que pugui aplegar xerrades, debats, sopars, festes i, fins i tot, concerts, com els que s’organitzen en el cicle Músiques Invisibles. En definitiva, el nou Mulei s’espera més polivalent, sense perdre l’essència del que va ser en la seva anterior etapa.

“El Mulei està obert a tothom” diu un dels socis encarregats de les remodelacions del nou local, Adrià Sàbat. “Tothom sap quin estil tenim però volem oferir aquest nou local a les persones i les entitats de la vila”, remata. L’Ajuntament de Molins de Rei va posar el seu gra de sorra bonificant el 95% de les taxes de la construcció del nou local en una decisió presa per unanimitat durant el passat ple municipal del mes de febrer. Tots els costos del canvi han estat a càrrec dels 150 socis que té l’entitat. La nova etapa comportarà que el Mulei es trobi obert durant tota la setmana.

El canvi s’emmarca, en paraules d’un altre dels membres, Salva Prat, com un “procés de consolidació d’un ateneu popular sòlid i fort a la vila”. Després de sis anys de feina constant, tot fa pensar que l’Ateneu Mulei es consolidarà com una de les entitats que continuarà omplint a Molins de Rei d’oci, debat i cultura durant molts anys més.

Recomanacions personalitzades