Tag Archive for Ateneu Mulei

El Joc de Molins de Rei regalarà un vol amb helicòpter

El joc de l’Ateneu Mulei en què cada dia s’han de respondre preguntes relacionades amb Molins de Rei tindrà aquest any entre els premis un vol amb helicòpter. També hi haurà per primer cop una subscripció anual com a soci de Viu Molins de Rei. El joc acaba d’obrir inscripcions i començarà divendres 8.

Una Festa Major eclipsada per l’1-O

Els Mossos d'Esquadra que van passar l'1-O a la porta del col·legi El Palau, observant la trobada de gegants // Jordi Julià

Els actes de l’últim dia de Festa Major de Molins de Rei es van anar suspenent amb motiu de la violència policial en altres poblacions. La trobada dels gegants va convertir-se en l’últim acte d’uns dies de festa en què, malgrat tot, Molins de Rei ha celebrat Sant Miquel.

10.250 molinencs voten malgrat el temor a la violència policial

La gent es concentrava a la porta per si venia la policia. El Camell ha donat suport // Jordi Julià

La por a les intervencions policials ha planat al llarg de tota la jornada de l’1 d’octubre a Molins de Rei entre els votants i els centenars de persones concentrades per garantir-la. Tot i això, només s’hi han presentat els Mossos, que han precintat un col·legi pacíficament. Un 58% del cens ha participat a la votació, un 6% més que el 9-N.