Les entitats reconeixen als millors esportistes a l’Esportíssim 2013

L’Esportíssim 2013 acull com cada edició un acte d’entrega de premis als esportistes molinencs més valorats per les pròpies entitats durant la temporada. 

L'esport de Molins de Rei és més viu que mai // Jose Polo

L’esport de Molins de Rei és més viu que mai // Jose Polo

Un any més les entitats esportives de Molins de Rei reconeixen el treball, l’esforç i la constància dels millors esportistes de la vila. És un dels moments més especials de l’Esportíssim, que compta amb les tradicionals activitats i competicions de cada club com són els torneigs d’handbol, volei, futbol sala i bàsquet, sense oblidar les trobades d’atletisme, gimnàstica, patinatge, hockei, tennis taula i judo. L’entrega de premis sempre és el moment d’agrair als  esportistes la seva implicació durant la temporada. És el moment de les persones. El moment de donar-li un reconeixement a tots aquells que fan possible la vida esportiva de Molins de Rei.

L’Associació Esportiva de Molins de Rei, en la secció d’atletisme,  ha premiat a Roger Pascual, atleta que ha participat en campionts d’Espanya en categoria juvenil i que també va ser l’absolut guanyador en la popular cursa de Sant Miquel d’aquest darrer any. La mateixa entitat, en la secció de voleibol, reconeix el treball de l’entrenadora de les més petites, Penelope Rodríguez Martínez, per la seva paciència i humilitat que ha mostrat per les seves alumnes i el mateix club.

This slideshow requires JavaScript.

L’Associació de Futbol Sala Molins de Rei honra l’èxit de l’equip FC All Blacks per ser l’equip més esportiu de la Lliga Social de Futbol Sala 2012/13.

Els All Blacks han estat una de les revelacions de la temporada // Jose Polo

Els All Blacks han estat una de les revelacions de la temporada // Jose Polo

L’Associació de Veïns el Canal ha premiat el recorregut, l’esforç i la noblesa a la professora d’aeròbic que porta ensenyant aquesta activitat des de l’any 1994, Maria José López Muñoz. La professora és un exemple per a cadascuna de les seves alumnes del Gimmolins Dance, grup de ball on a més d’ensenyar coreografies també es fabriquen valors i amistats.

El Gimmolins Dance és una gran família // Jose Polo

El Gimmolins Dance és una gran família // Jose Polo

El Club Ciclista Molins de Rei reconeix aquesta vegada la trajectòria esportiva d’Àlex Maymó López. El ciclista ha aconseguit importants marxes de gran fons, entre les quals la finalització en tres edicions de la Barcelona-Perpignan. El també regidor de la CUP no ha pogut assistir a l’entrega de premis.

El Club Futbol Atlètic Incresa ha premiat a la família Barroso Palomo per la seva implicació tant com a jugadors com a entrenadors en actiu.

Persona com els Barroso Palomo fan possible l'Atlètic Incresa // Jose Polo

Persones com els Barroso Palomo fan possible l’Atlètic Incresa // Jose Polo

El Club Esportiu Molins de Rei, a la secció de bàsquet, ha decidit donar el premi a un persona que ja porta més d’una dècada dedicant hores a aquesta secció, tant com a entrenador en totes les categories com a jugador durant moltes temporades: Miquel Sánchez Ripoll. La secció d’Handbol del CE Molins de Rei ha reconegut al Cadet masculí per la implicació i il·lusió que posen cadascun dels components. En categoria femenina, s’ha valorat al cadet femení entrenat per Gemma Rebulà. La secció d’Hoquei ha reconegut als prebanjamins l’esforç dels entrenaments que els ha fet colar-se en la primera posició en la lliga regular 2012/2013 de la seva categoria. La secció de Judo ressalta la dificultat d’educar als infants especialment en aquest esport i ha atorgat el premi a tots els alumnes.

This slideshow requires JavaScript.

El Club Futbol Sala Molins 99, en la secció masculina, ha premiat la bona feina feta al Sènior A per aconseguir l’ascens a Primera Territorial, màxima categoria a Catalunya. La mateixa entitat esportiva, en la secció femenina, valora el compromís i la qualitat humana d’una de les jugadores més destacades del club fins al moment, Laura Oliva i Ripoll. La jugadora de futbol sala ha estat la primera en trepitjar les pistes de categories nacionals però no ha pogut assistir a l’acte.

El CFS Molins 99 ha aconseguit l'ascens de categoria // Jose Polo

El CFS Molins 99 ha aconseguit l’ascens de categoria // Jose Polo

El Club Gimnàs Molins de Rei vol fer un reconeixement a les gimnastes que han aconseguit classificar-se per les finals del Campionat de Catalunya i d’Espanya.

Foto de grup de les premiades del Club Gimnàs Molins de Rei // Rosa Maria Farràn

Foto de grup de les premiades del Club Gimnàs Molins de Rei // Rosa Maria Farràn

El Club Halterofília Molins de Rei ha decidit donar-li el premi a un noi que fa només 6 mesos es va voler introduir en aquest món i que ha aconseguit la medalla de bronze al Campionat d’Espanya de Tècnica, Biel Martín Forner.

Biel Martín és una jove promesa de l'halterofília de Molins de Rei // Jose Polo

Biel Martín és una jove promesa de l’halterofília de Molins de Rei // Jose Polo

El Club Natació Molins de Rei ha premiat a diferents esportistes. En la secció de natació,  ha premiat als nedadors prebenjamins i benjamins pel bons resultats obtinguts aquesta temporada en les competicions que han participat. La mateixa entitat també ha volgut valorar positivament la progressió dels nedadors i nedadores de l’equip aleví de natació. L’entitat molinenca no s’ha oblidat de la categoria infantil i premia els excel·lents resultats i la gran progressió de les nedadores de l’equip infantil femení de natació. En categoria absoluta ha ressaltat a Mireia Ramoneda Segura per la medalla de bronze en la prova de 50 lliures al Campionat de Catalunya d’Estiu 2012 i la seva participació en el d’Hivern Absolut Open. En la secció de Waterpolo el club destaca la a l’equip cadet masculí de waterpolo. Quan només queden dues jornades perquè acabi la temporada, l’equip està a un pas de poder participar al Campionat de Catalunya.

This slideshow requires JavaScript.

El Club Tennis Taula At. Molins  ha reconegut el mèrit de l’equip molinenc de primera nacional  que ha aconseguit l’ascens a la categoria preferent. Ells són Carlos García, Jordi Benedito, Santi Porta i Roger Trias.

Aquesta temporada s'ha celebrat un ascens de categoria en el tennis taula // Jose Polo

Aquesta temporada s’ha celebrat un ascens de categoria en el tennis taula // Jose Polo

El Molins de Rei CF, en secció masculina, ha premiat a l’equip Benjamí A que està en posició d’ascens a Segona Divisió. La mateixa entitat esportiva en la secció femenina ha honrat l’èxit obtingut de l‘equip Benjamí.

This slideshow requires JavaScript.

Recomanacions personalitzades