El segon equip de tennis taula encarrila l’ascens a Preferent

L’entitat molinenca dedicada al tennis taula tindrà un equip a Tercera a Nacional i un altre a Preferent Catalana la temporada vinent. El club encara una època de possible creixement amb vistes a la construcció de la zona esportiva Ricard Ginebreda. 

El tennis taula molinenc és a les portes de l'ascens // Jose Polo

El tennis taula molinenc és a les portes de l’ascens // Jose Polo

Després de la victòria d’aquest cap de setmana per 4 a 3 contra el Tennis Taula Avenç, el segon equip del Club Tennis Taula Atlètic Molins de Rei té encarrilat l’ascens a Preferent. L’equip format per Roger Trias, Carlos García, Santi Porta i Jordi Benedito ho té tot de cara per aconseguir que l’entitat molinenca tingui la temporada vinent un equip a Preferent i un altre a Tercera Nacional, dues categories notables per una vila que no arriba als 25.000 habitants.

El petit gimnàs de l’escola Alzina, on el club fa les seves activitats des de fa molt anys, registrava un ambient especial el passat diumenge. El silenci, obligatori durant un partit de tennis taula, es trencava cada vegada que un punt arribava al seu final o quan un partit acabava. S’aprofitava qualsevol moment oportú per entonar el “sí se puede”, crit de guerra amb el que l’equip s’ha animat durant les últimes jornades. El final de l’enfrontament va ser èpic, amb la victòria en l’últim punt aconseguida en el partit de dobles gràcies a la parella García / Benedito, que va resoldre l’enfrontament en el desempat.

En cas de confirmar-se aquest ascens “seria un pas endavant per nosaltres ja que aconseguiríem més nivell” diu el responsable del Club TT Atlètic Molins de Rei, Albert Puiggarí, en declaracions a Viu Molins de Rei. Puiggarí explica que cerquen “prestigi, nivell i competitivitat” per a la seva entitat però reconeix que l’ascens “en principi no ha de significar un augment de persones que practiquin el tennis taula a Molins de Rei”.
Sí que podria significar un augment d’esportistes una millora en les instal·lacions, que pot arribar amb la reforma de la zona esportiva Ricard Ginebreda, on el tennis taula compartirà espai amb l’halterofília i el judo. “En teoria ens han dit que millorarem i ens sembla fantàstic” diu Puiggarí qui no amaga certes pors pel soroll i la il·luminació de la futura sala polivalent del barri del Canal. Actualment, 40 persones practiquen aquest esport a Molins de Rei. Ara, dos dels equips federats, competiran en categories notables.

Recomanacions personalitzades