El CFS Molins 99 és campió de lliga

El futbol sala molinenc aconsegueix el títol de lliga amb cinc jornades d’antelació. L’any vinent seran equip de Territorial, màxima categoria del futbol sala català. L’ascens és un premi a dues generacions del club que simbolitzen el passat, el present i el futur de l’entitat. 

La retransmissió a Viu Molins de Rei és possible gràcies a El tenderol dels esports, Hormipresa, Construccions J.Baqués, FitnessCenter Molins, CFS Molins 99, Ràdio Molins de Rei i Comercial y manufacturas SPLA
Transmissió íntegra del partit a partir del minut 7

Els jugadors van celebrar el títol de lliga i l'ascens després del partit // Marta Pedrola

Els jugadors van celebrar el títol de lliga i l’ascens després del partit // Marta Pedrola

El Club Futbol Sala Molins 99 va arrodonir la millor temporada de la història de l’entitat amb una victòria contra el Gelida Industrial (7 a 5) que va desembocar en una gran festa per celebrar el títol de lliga, aconseguit amb cinc jornades d’antelació, i el conseqüent ascens a Territorial Catalana, màxima categoria del futbol sala català.

Un èxit que seria impossible sense la feina de dues generacions dedicades al foment d’aquest esport a Molins de Rei. Un premi als Jaume Solé o Joan Baques, indispensables en el naixement de l’entitat ja sigui des de la presidència o com a jugadors, als Jesús González, el Javi Rodríguez, home que es pot retirar dels terrenys de joc de la millor manera possible als seus 35 anys després de ser un dels socis fundadors del club, i un premi també a la generació dels Borja Carasusán o Jorge Rubio, que gràcies a la seva joventut auguren un bon futur al futbol sala de Molins de Rei prometent espectacle sobre la pista i bona feina des de la banqueta i la coordinació. És un premi també a la feina de Jaume Molins com a president de l’entitat. I és que la família es va fer gran aplegant a més de 200 esportistes un cop va tenir un espai digne -tot i els seus defectes- per desenvolupar-se com és el Poliesportiu de la Sinia. Amb aquest ascens ja es situen com una de les entitats esportives de la vila en una categoria més alta.

Tot i que l’ascens es va certificar el dia anterior amb la derrota del Pla de Llobregat, el matx contra el Gelida era especial. Un empat o una victòria donaria el títol de lliga als entrenats per Jorge Rubio. L’equip visitant va plantar cara als campions, sobretot durant la primera part, però van acabar rendits a la superioritat molinenca. Començava el Gelida el partit ben col·locat en defensa i només Fran García, màxim golejador de la competició amb 46 gols, era capaç de fer-li pessigolles. Però poc a poc, i a foc lent, el Molins 99 va anar madurant el partit per fer-se amb els tres punts.

Jugadors i afició celebrant el títol de lliga segons després d'acabar el partit // Marta Pedrola

Jugadors i afició celebrant el títol de lliga segons després d’acabar el partit // Marta Pedrola

El CFS Molins 99 jugarà la temporada vinent a la màxima categoria del futbol sala català.

Els entrenats per Jorge Rubio van trencar el matx en una segona part on van fer un joc coral i on van aparèixer tots els jugadors locals mostrant un gran nivell de futbol sala. Sergi Areny pressionava en defensa amb una línia de pressió asfixiant. En atac, Fran García mostrava una gran qualitat tècnica per trencar la defensa visitant i tothom es sumava a la festa. El juvenil Agus amb la seva mobilitat mostrant que aquest equip té futur, Rubén García mostrant una intel·ligència especial entenent a la perfecció tots els aspectes del joc, Victor Sammartín segur a la porteria… Seria injust deixar-se un nom, ja que tots van rendir a un gran nivell, superant a l’equip rival. Precisament això, una plantilla equilibrada i compensada, els ha portat a aconseguir un èxit sense precedents.

Menció especial mereix l’afició, aplegada com podia en les petites graderies de la Sínia. Hi havien molts jugadors dels equips inferiors i moltes noies, en un reflex de la gran feina que també està fent l’entitat en el foment de l’esport femení. Era una gran família en instants de felicitat màxima que perduraran en la memòria. Tot va esclatar amb el xiulet de l’àrbitre que marcava el final del partit. Invasió de camp i jugadors, jugadores, entrenadors, membres de la junta i aficionats van acabar mullats d’aigua i cava, tots units formant una gran pinya. Era el final d’una tarda històrica per l’esport molinenc. Molins de Rei ja té a un equip en la màxima categoria del futbol sala català. El millor és que tot apunta a que la història d’amor entre aquest esport i la vila només acaba de començar.

Recomanacions personalitzades