Iniciativa vol consolidar una proposta alternativa a la sociovergència

Iniciativa per Molins de Rei ha celebrat la seva assemblea local en la que s’ha plantejat un calendari d’acció política per al 2013 amb l’objectiu de consolidar una proposta alternativa i forta enfront la sociovergència que governa actualment l’Ajuntament.

L'assemblea d'Iniciativa va marcar un calendari d'acció política per al 2013 // IxMdR

L’assemblea d’Iniciativa va marcar un calendari d’acció política per al 2013 // IxMdR

L’actual executiva d’Iniciativa per Molins de Rei compleix un any al capdavant del partit i ho fa amb un objectiu clar: consolidar una proposta alternativa al govern sociovergent de l’Ajuntament de Molins de Rei. Per això, l’executiva ecosocialista ha suggerit un calendari d’acció política que es desplegarà durant els propers mesos i s’intensificarà quan Xavi Paz passi el relleu de l’alcaldia a Joan Ramon Casals.

A més, des d’Iniciativa volen dinamitzar propostes concretes per fer front a l’actual situació de crisi política i econòmica incrementant els serveis a la col·lectivitat, prestant assessorament en temes com l’habitatge i el consum alternatiu i consolidant accions com les aules d’estudi que ja s’han posat en marxa aquest any. A més, des de l’organització local es valora molt positivament l’esforç realitzat per obrir el local a l’ús públic, com en l’exposició dels papers molinencs del PSUC.

El balanç que fan des d’Iniciativa per Molins de Rei de l’últim any és positiu, segons informen fonts del partit. De la feina feta, destaquen l’impuls de campanyes com la recollida de més de 800 signatures de suport a la Iniciativa Legislativa Popular per la dació en pagament i el centenar de peticions d’insbmissió a l’euro per recepta. Des de l’assemblea també valoren positivament la consolidació del col·lectiu local de Dones amb Iniciativa i la creació d’un primer grup de Joves amb Iniciativa.

Copresidència de l’executiva comarcal

L’assemblea local celebrada el passat dilluns 4 de març a la seu d’Iniciativa per Molins de Rei del carrer Molí va fixar la vista també en la propera assemblea d’ICV del Baix Llobregat que se celebrarà el dissabte 16 de març a Martorell. 14 delegats i delegades representaran l’agrupació de Molins de Rei a l’assemblea comarcal. La delegació molinenca mostrarà el seu suport a la proposta d’una copresidència a l’executiva comarcal exercida per l’actual president, Arnau Funes, i Candela López, regidora de Castelldefels i valor emergent dels ecosocialistes a la comarca.

Recomanacions personalitzades