Iniciativa recull més de 800 signatures a favor de la ILP per la dació en pagament

Iniciativa per Molins de Rei ha reunit el suport de més de 800 molinencs que han signat a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) a favor de la dació en pagament. Les signatures recollides s’han entregat a CCOO, que ja ha reunit més de 120.000 a tota Espanya.

Mercè Ferrer i Josefina Pérez van entregar les signatures recollides al secretari general de CCOO al Baix Llobregat, Toni Mora // IxMdR

Mercè Ferrer i Josefina Pérez van entregar les signatures recollides al secretari general de CCOO al Baix Llobregat, Toni Mora // IxMdR

Més de 800 signatures són les que ha recollit Iniciativa per Molins de Rei a favor de la ILP per la dació en pagament. Els ecosocialistes han estat recollint firmes durant els últims mesos al carrer ja que per tirar endavant una ILP a nivell estatal es necessiten 500.000 signatures. “La política no es fa només als despatxos, l’hem de fer entre tots i totes”, remarca Mercè Ferrer, regidora d’Iniciativa responsable de polítiques d’habitatge.

Les signatures recollides per Iniciativa per Molins de Rei es van entregar a CCOO a finals de juliol en un acte organitzat al local d’Iniciativa. El secretari general de CCOO al Baix Llobregat, Toni Mora, va assegurar que la campanya de recollida de signatures està tenint una bona acollida arreu del territori “gràcies a les aliances socials que s’han teixit”. Mora també es va referir a les constants retallades del govern del PP i ha recordat que “parlar d’habitatge és parlar de drets i aquests ens els estan retallant, retallades i més retallades en un pou sense fons que ens porta a l’abisme”.

A més de la recollida de signatures, Iniciativa per Molins de Rei va portar una moció de suport a la ILP per la dació en pagament a la sala de plens de l’Ajuntament i va aconseguir el suport de tots els grups municipals“La campanya no només ha consistit en recollir firmes, també hem fet un acte informatiu”, recorda la responsable de la campanya de recollida de signatures, Josefina Pérez.

Les 800 signatures recollides a Molins de Rei es sumaran a les més de 120.000 que ja ha recollit Comissions Obreres arreu d’Espanya. Els promotors de la ILP esperen superar les 500.000 firmes necessàries i superar el milió de suports abans de finals d’any.

Recomanacions personalitzades