La regidora de Junts per Molins Carme Madorell entra a l’executiva comarcal del PDeCAT

Madorell, que és l’única regidora de Junts per Molins que no ha estripat el carnet del PDeCAT, ha entrat aquest estiu a l’executiva comarcal del partit al Baix Llobregat i l’Hospitalet.

Chacón visita Molins de Rei
La regidora de Junts per Molins Carme Madorell amb la secretària general del PDeCAT, Àngels Chacón, en una visita al municipi // Anna Bermejo

La regidora de Junts per Molins Carme Madorell és membre de l’executiva del PDeCAT al Baix Llobregat i a l’Hospitalet des d’aquest estiu. Madorell, que fins ara és l’única regidora de Junts per Molins que s’ha mantingut al partit postconvergent, hi ha entrat en representació de l’agrupació local, que ja comptava amb la molinenca Marta Munnar a l’executiva anterior en substitució de la també molinenca Núria Llop, que va marxar a Junts.

En paraules de Madorell, formar part de la nova executiva és “un repte il·lusionant” que entoma amb “convicció i compromís amb el partit i amb Molins de Rei”. La regidora de Junts per Molins també explica que el seu pas endavant no ha implicat tibantors dins del grup municipal, on actualment s’hi respira “un clima cordial”, tal com també va admetre Ramon Sánchez en una entrevista recent a Viu Molins de Rei.

La regidora Carme Madorell en una imatge d’arxiu prèvia a la pandèmia // Jordi Julià

Tot i així, la regidora no amaga en declaracions a aquest mitjà que, arran de la separació, van viure “un període de desconfiança” dins del grup municipal, però -segons diu- “s’ha acabat resolent”.

De fet, a banda del canvi de carnets, la separació dels dos partits es va fer visible al municipi quan Junts va anunciar que deixava la seu del carrer Verdaguer que compartia amb el PDeCAT i mesos després es va instal·lar en un nou local al passeig del Terraplè per marcar distància.

El PDeCAT de Molins de Rei, sense seu al municipi

Després de l’escisió, els postconvergents van intentar mantenir el local del carrer Verdaguer durant uns mesos, però Madorell admet que finalment han hagut de renunciar-hi com els ha passat a la majoria d’agrupacions locals del partit, que ara es reuneixen en seus de la formació a àmbit comarcal per reduir despeses.

Recuperar la “centralitat política”, el primer objectiu de la nova executiva

Munnar i Madorell són els rostres molinencs que conformen la nova executiva comarcal del PDeCAT, que va ser escollida a mitjans de juliol i que està presidida per Francesc Ropero en substitució de Kim Ibars.

A l’òrgan també hi ha altres membres del PDeCAT a àmbit comarcal com Adrià Camino, Virgínia González, Miquel Amargós i Laia Flotats, així com Pere Àngel Montserrat, Roger Bertolín, Jordi Gili, Esther Ordoñez, Josep Anguera, Georgina Rosàs, Ramon Pedra i Ramon Massons.

La nova executiva també compta amb la molinenca Marta Munnar, que ja formava part de l’executiva anterior // PDeCAT

En un comunicat, el partit explica que el primer objectiu de la nova executiva és “recuperar l’espai de centralitat i la veu pròpia del PDeCAT al Baix Llobregat i l’Hospitalet”. Per això, segons diuen, segueixen una intensa activitat de reunions amb diverses entitats comarcals per conèixer les inquietuds de cada col·lectiu, entitat i municipi.

També afirmen que la renovació comarcal va lligada al procés de canvi que el PDeCAT va iniciar en la seva última assemblea nacional, on va escollir Àngels Chacón com a secretària general del partit i David Bonvehí com a president.

Recomanacions personalitzades