Sis empreses molinenques reben una subvenció per comprar vehicles elèctrics

L’Ajuntament ha ajudat econòmicament a sis autònoms i companyies de Molins de Rei en la compra de vehicles elèctrics i híbrids amb l’objectiu de promoure empreses ambientalment més sostenibles i reactivar l’economia local.

Fins a sis empreses molinenques s’han beneficiat de la subvenció // María Samblás

L’Ajuntament de Molins de Rei, en una acció compromesa amb el Pla Local d’Adaptació al Canvi Climàtic (PLACC), ha subvencionat a fins a sis empreses molinenques per la compra de vehicles elèctrics i híbrids. En el cas dels vehicles elèctrics, l’administració local ha entregat 2.000 euros i, pels vehicles híbrids endollables, 1.000 euros.

Aquest passat dimecres el consistori organitzava un acte d’agraïment, al punt de recàrrega de vehicles de la Plaça de la Llibertat, a aquestes sis empreses de Molins de Rei beneficiàries de la subvenció, quatre d’elles persones autònomes, amb la presència del regidor d’empresa Jordi Pradell, el regidor de mobilitat Àlex Herrero, el primer tinent d’alcalde Ramón Sánchez i l’alcalde Xavi Paz.

Pradell va voler destacar i agrair “l’esforç i valentia” d’aquestes empreses en fer aquest pas, i celebrava el fet que “tots coincidiu en què no us penediu de la compra i en què esteu molt satisfets.” Ramon Sánchez, per la seva banda, afirmava que la incorporació de sis vehicles elèctrics o híbrids més a Molins de Rei “ens ajuda en la transició cap al previst en l’agenda 2030”, i “permet posar al dia el nostre parc automobilístic.”

El govern local va agrair els empresaris el seu compromís // María Samblás

El primer tinent d’alcalde, a més, va voler agrair a les empreses la inversió realitzada i els demanava “fer difusió entre els vostres companys i amics, perquè és una iniciativa molt important.” Finalment, l’alcalde Xavi Paz assegurava que “el compromís amb el PLACC és un full de ruta ineludible per Molins de Rei” i, com una de les grans branques d’aquest pla és la millora de la mobilitat, aquest any han treballat en dues línies d’actuació. La primera aquesta subvenció destinada a empreses per la compra de vehicles elèctrics i/o híbrids; i l’altra, l’ajut en la compra de bicicletes elèctriques dirigida a tots els vilatans. Una acció que, reconeixia Paz, “està costant que la gent faci seva.”

Des del consistori explicaven també que posen aquests diners “amb l’objectiu que s’esgotin”, per així “transformar la realitat perquè cada vegada hi hagi més vehicles sostenibles.” I finalment confessaven estar treballant en l’augment de punts de recàrrega per a aquest tipus de vehicles al municipi.

Recomanacions personalitzades