L’Ajuntament ajuda les empreses a comprar vehicles elèctrics

L’import màxim de la subvenció és de 2.000 euros per vehicle. Només poden optar les firmes amb un màxim de 10 treballadors.

Imatge d’arxiu de la fotolinera del Poliesportiu Municipal // AMB

L’Ajuntament de Molins de Rei ha obert una convocatòria de subvencions destinades a les empreses molinenques amb un màxim de 10 treballadors i que vulguin aconseguir un vehicle elèctric o híbrid.

En el cas de comprar un vehicle elèctric, l’administració municipal entregarà un finançament màxim de 2.000 euros, segons ha assegurat el consistori a través d’un comunicat.

Si es vol aconseguir un vehicle híbrid endollable amb autonomia superior a 40km, s’optarà a un import màxim de 1.000 euros.

Per últim, també estaran subvencionades les motos elèctriques per a ús comercial. El llindar màxim de l’ajut serà de 350 euros o un 10% del preu de venda.

“Reactivar l’economia”

L’objectiu d’aquesta acció és “reactivar l’economia de les empreses molinenques i impulsar mesures que promoguin empreses ambientalment sostenibles”, ha dit l’Ajuntament. El termini de les sol·licituds és fins al pròxim 31 de juliol del 2021 o fins a esgotar el crèdit disponible.

Recomanacions personalitzades