Dues persones intenten ocupar un local al carrer Folqué

La Guàrdia Urbana ha enxampat aquest dimarts a la nit dues persones que intentàven ocupar un local del carrer Folqué, segons avança Ràdio Molins de Rei.

La Guàrdia Urbana va identificar dues persones que havien forçat la porta d’un local del carrer Folqué // Ràdio Molins de Rei

Dues persones haurien intentat ocupar un local del carrer Folqué aquest dimarts a la nit. Segons ha avançat Ràdio Molins de Rei, la Guàrdia Urbana hauria rebut l’avís d’una possible ocupació al carrer al voltant de dos quarts d’onze de la nit i en personar-se fins al lloc dels fets s’hauria trobat amb dos individus que intentaven forçar la porta del local on hi havia l’antiga botiga d’animals Siconatura, actualment buit.

Segons fonts policials, els ocupants haurien dit als agents que s’hi volien instal·lar a viure. Des del cos, però, expliquen que cap d’ells portava cap equipatge que indiqués que s’hi volien establir. Per això, en considerar que no complien “els criteris d’una usurpació de béns immobles”, els agents els van identificar i els van convidar a marxar advertint-los que en cas contrari obririen diligències contra ells.

Després dels fets, des del cos també es va contactar amb el propietari del local, que es veu que tenia previst llogar el local properament i que va trucar a un manyà per reparar la porta.

L’intent d’ocupació arriba en un mes convuls a Molins de Rei, sobretot pels darrers incidents al carrer Major a causa de l’ocupació de tres immobles. Des del col·lectiu okupa local, però, recentment han emès un comunicat en què es desmarquen dels incidents del carrer Major i reivindiquen l’okupació quan té finalitats socials, crítiques i d’autogestió.

Notícies relacionades

Recomanacions personalitzades