L’Ajuntament retorna la quota de les llars d’infants municipals

Es tracta d’una mesura econòmica que té l’objectiu de pal·liar els efectes que l’aturada pel coronavirus té sobre l’economia molinenca. Es condonarà la part de la quota corresponent als serveis que no s’han pogut prestar.

Infants a la llar d’infants La Traca // Arxiu

L’Ajuntament retornarà part de les quotes de les llars d’infants municipals, així com la de l’escola municipal de música Julià Canals. El consistori condonarà la part proporcional de les quotes que es correspongui amb els serveis que no s’han pogut prestar a causa del decret de confinament pel coronavirus.

D’aquesta forma, s’imposarà una reducció extraordinària de la tarifa del curs 2019-2020 a les llars d’infants El Rodó, la Traca, el Molí i a l’escola de música. La quota, segons ha informat l’administració municipal mitjançant un comunicat, “es veurà reduïda per cada dia que no es presti el servei”.

Aquesta és una de les mesures econòmiques s’han anunciat, tenint en compte les afectacions que el confinament per la pandèmia té sobre l’economia del municipi i els seus veïns. En el mateix sentit, els serveis municipals esportius també patiran una reducció en la quota.

Ajornades les preinscripcions i matriculacions escolars

Les preinscripcions i matriculacions escolars previstes pel curs acadèmic 2020-2021 també han patit un ajornament. Així ho ha anunciat el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Encara no es coneix la nova data per a la realització d’aquests tràmits.

Recomanacions personalitzades