Diferents clubs esportius de Molins de Rei condonaran les quotes

És el cas del CFS Molins 99 o del CN Molins. L’Ajuntament també ha anunciat que no es cobraran les mensualitats previstes per a finals dels mesos de març, abril i maig dels seus serveis esportius.

La grada de La Sínia plena durant un partit del CFS Molins 99 // Arxiu

L’Ajuntament de Molins de Rei ha anunciat aquesta setmana les primeres mesures per minimitzar l’impacte econòmic que tindrà en la societat l’alerta provocada pel coronavirus. Per aquesta situació s’han vist afectats tots els serveis municipals, i el consistori ha comunicat les decisions preses per pal·liar l’efecte social i econòmic que tindrà aquesta alerta. Algunes d’elles relacionades amb els serveis i equipaments esportius de la localitat.

El govern municipal realitzarà una reducció de la taxa per a la utilització de la piscina municipal, així com de la taxa pels serveis esportius a realitzar en les instal·lacions esportives municipals, com són l’escola esportiva i l’activitat física per adults. Totes dues taxes obtindran una reducció equivalent als dies que no es presti el servei; i tampoc es cobraran les mensualitats previstes per a finals dels mesos de març, abril i maig en el cas dels serveis esportius, i els mesos d’abril, maig i juny pel que fa referència a la piscina.

El CN Molins no cobrarà als socis abonats

De fet, el Club Natació Molins de Rei ha anunciat mitjançant un comunicat que “gràcies a la important col·laboració de l’Ajuntament, no es cobrarà la quota d’abril del club” i que aquesta serà la política que se seguirà mentre duri la situació. La Piscina Municipal, que inclou el gimnàs, és un servei municipal de l’Ajuntament gestionat a través del CN Molins. Per tant, aquells que fan habitualment ús de la piscina o el gimnàs en qualitat de socis o abonats, no pagaran fins que la situació no millori i es pugui tornar a obrir. Fent un paral·lelisme, la seva situació és com la de les llars d’infants El Molí i la Traca, de l’Ajuntament però gestionades a través de la cooperativa El Cargol, que tampoc cobraran quotes mentre duri el confinament que els impedeix prestar el seu servei.

El CN Molins també ha informat que, tot i no realitzar activitats, no tanquen, que és una aturada d’emergència, pel que segueixen treballant perquè les instal·lacions es mantinguin en les millors condicions possibles fins que arribi el moment de la seva reobertura.

El CFS Molins 99 condonarà les quotes

El Club Futbol Sala Molins 99 ha fet pública la condonació de les seves quotes en un comunicat, en aquest cas gràcies a la col·laboració dels seus patrocinadors. Han decidit no passar les domiciliacions de la darrera quota de la temporada fins que no es torni a la normalitat i que, quan arribi el moment, aquesta serà proporcional als dies d’entrenament. “És una mesura que considerem important per cuidar a totes les famílies del club“, han explicat. Per últim han assegurat que tots els entrenadors cobraran el 100% del seu sou durant aquest temps. Aquestes mesures les poden dur a terme gràcies als seus patrocinadors i a la pròpia massa social del club.

Un context complicat per totes les entitats esportives

Altres clubs també estan buscant mesures per tal d’intentar donar suport a les famílies, però no totes les entitats esportives tenen la mateixa situació. Cadascuna té una particular i el context és complicat per a totes. De fet, diverses juntes directives estan treballant per fer possible algun tipus de mesura. Fins i tot estan buscant altres alternatives perquè deixar de cobrar les quotes posaria en risc la viabilitat econòmica de la mateixa entitat. Un extrem que, evidentment, tothom vol evitar.

Recomanacions personalitzades