Cap de setmana de llums i ombres per l’handbol de Molins de Rei

El sènior masculí “A” Molins de Q CE Molins de Rei perd (27-23) davant el Club Handbol Bordils “B” en el primer partit de l’any. El sènior femení, però, aconsegueix una treballada victòria en la seva visita a Sant Andreu de Llavaneres.

El primer equip masculí del Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei no aconseguia sumar els dos punts en el primer partit del 2020, disputat el diumenge 12 de gener al matí al pavelló Blanc i Verd del Club Handbol Bordils “B”, a Girona. Els entrenats per Pol Ibáñez i Bernat Anducas queien 27 a 23, encaixant així dues derrotes consecutives, comptant el darrer partit disputat abans del Nadal en el que van caure a casa contra La Salle Bonanova, el quart classificat.

Segons explicava Anducas en declaracions a Viu Molins de Rei es tractava d’un partit “difícil a un camp complicat i a una hora poc habitual.” Tot i això, van començar l’enfrontament molt endollats, amb una defensa sòlida i connectant molt bé amb el pivot en atac. La primera part acabava 11-14 i deixava molt bones sensacions als verds. A la segona meitat, però, els rivals aconseguien neutralitzar molt bé el seu joc amb el pivot, van tancar la defensa i el seu porter també va estar molt encertat, pel que van acabar sent molt superiors.

Tot i la derrota, la posició del CE Molins de Rei a la taula classificatòria no ha variat, ja que segueixen sent sisens amb 13 punts en 14 jornades. El rival d’aquest diumenge era un equip necessitat d’una victòria després d’encadenar 5 jornades sense guanyar, pel que la seva lluita per la permanència a Lliga Catalana ha afectat negativament als molinencs, que en la primera volta els van vèncer 29-23 al Poliesportiu Municipal. “La part mitja de la classificació s’apreta, però confiem en què amb les incorporacions del Nadal superarem aquestes mancances a la segona volta”, sentenciava Bernat Anducas.

El Club Esportiu Molins de Rei, que en el seu debut en aquesta categoria ha aconseguit quatre victòries fora de casa, no ha pogut sumar una cinquena en el primer enfrontament tant de l’any com de la segona volta de la competició, pel que intentaran revertir la situació, i també la dinàmica en els partits de local, la setmana vinent quan rebin al Club Handbol Vilamajor.

El Molins de Q CE Molins de Rei en el darrer partit disputat a casa // María Samblás

Handbol Maresme 18-22 Molins de Q CE Molins de Rei femení

El sènior femení “A”, per contra, aconseguia la victòria en el primer partit de l’any, disputat aquest passat dissabte a la tarda al Pavelló Municipal de Sant Andreu de Llavaneres. Les de Kevin Pernía van derrotar a l’Handbol Maresme per 18 gols a 22 en l’enfrontament corresponent a la jornada número 12 de Primera Catalana. Un partit que van haver d’afrontar amb moltes baixes per lesió i per motius personals de les jugadores, “vam anar amb només dos canvis”. explicava el tècnic en declaracions a aquesta redacció.

Les molinenques van començar jugant bé, realitzant un parcial d’1-7 en els primers 10 minuts de partit, marcant amb facilitat i sobretot defensant correctament i controlant a les jugadores més perilloses de l’equip rival. Durant tot el matx van anar guanyant, fins i tot aconseguint un avantatge de 10 gols, però al final les ànsies de voler marcar-ne algun més les va portar a fallar alguns tirs, pel que el resultat final era de victòria però per 4 gols. “No va ser un partit de molts gols, que era el que buscàvem, i estem molt contents d’haver aconseguit guanyar” confessava Kevin Pernía.

Després del darrer partit disputat a casa, en què van perdre, era molt important aquest triomf per les jugadores del sènior femení del Molins de Q CE Molins de Rei; també per començar l’any amb bon peu. “Una victòria dóna ànims i, tal i com està la lliga, si guanyes un parell de partits més surts de la zona baixa i les sensacions canvien” comentava l’entrenador. Per aquest nou any es posen com a objectiu no perdre cap punt que podrien aconseguir: “en certs partits disputats en aquest primer tram de temporada hem perdut punts quan els hauríem d’haver guanyat, pel que l’objectiu ara mateix és lluitar molt en tots els enfrontaments i no deixar escapar-ne cap”, sentenciava Pernía.

Amb aquesta primera victòria del 2020, les molinenques escalen posicions a la taula de classificació de Primera Catalana i ara mateix són dotzenes amb 4 punts. Mentrestant el Sènior Masculí “B” de l’Handbol Molins també iniciava aquest nou any amb bon peu, doncs aconseguien una treballada victòria a casa (32-24) davant el Club Handbol Vilamajor B.

Recomanacions personalitzades