El femení d’handbol aconsegueix la seva primera victòria de la temporada

Molins de Q CE Molins de Rei 20-18 CH Montbui. El sènior femení es desfà d’un rival directe i suma els primers dos punts del curs.

El sènior femení d’handbol del Molins de Q CE Molins de Rei arribava al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei després d’encaixar la setmana anterior una nova derrota a domicili enfront el Cerdanyola, un dels líders de la classificació de Primera Catalana, 31-23. Les sensacions no eren bones, però les molinenques li devien una victòria a la seva afició i van anar a buscar-la a la pista davant el Montbui, que arribava dotzè a la classificació amb dos punts. Un rival assequible sempre i quan el Molins aconseguís superar la bona defensa anoienca.

En declaracions a Viu Molins de Rei, el tècnic del primer equip femení, Kevin Pernia, explicava el desenvolupament del partit: “Va començar una mica malament. No sortien les coses clares i no acabàvem de finalitzar en atac, pel que al minut 10 ja anàvem perdent de 3-4 gols.” En aquell moment, Pernia decidia demanar temps mort per aclarir algunes coses i centrar-se en el que havien de fer i no pas en el que no els hi estava sortint. A partir d’aleshores, les jugadores del Club Esportiu Molins de Rei van saber superar la defensa de les rivals, que era bastant dura, i segons comentava l’entrenador “vam saber aprofitar les jugadores menys tècniques per a què poguessin fer llançaments, i nosaltres tenir així una oportunitat més de recuperar la pilota.”

Al inici de la segona meitat, les molinenques van aconseguir treure avantatge i mantenir-la fins al final del partit, en què van superar a les rivals per 2 gols. La portera, Bet Redón, va ser la més destacada del matx aturant totes les que havia d’aturar i més. En defensa, Marina va saber posar ordre i consciència, i als minuts finals la jugadora més determinant va ser Nina en atac, al agafar les regnes de l’equip per aconseguir endur-se els dos punts.

Les jugadores del Molins de Q CE Molins de Rei en una imatge d’arxiu // María Samblás

Aquesta primera victòria de la temporada, les jugadores del Molins de Rei la viuen amb positivisme. Kevin Pernia comentava que fins ara portaven bones dinàmiques, però en el moment del partit no aconseguien el resultat desitjat. Després de sumar per primer cop aquest curs, les jugadores respiren més tranquil·les. Ja tenen el seu primer triomf i les coses aniran diferent. “El més important era que guanyessin un partit i que no visquessin amb aquella pressió que suposa no haver vençut encara. És un equip bastant jove i a vegades no cal ser tan experimentat en aquesta lliga. Elles han d’aprendre i, al final, aprendre és fallar” sentenciava l’entrenador.

El sènior femení Molins de Q CE Molins de Rei ja pensa en el seu proper repte. “Ara ja podem fer més coses, i si la victòria dóna moral i confiança a les jugadores, l’objectiu és ara intentar jugar millor i seguir sumant de dos“. Amb aquestes paraules, el tècnic descrivia com afrontaran el pròxim partit, que serà a domicili a la pista de l’AEH Les Franqueses en dues setmanes.

Sant Martí Adrianenc 21-27 Molins de Q CE Molins de Rei: el primer equip masculí guanya fora de casa

El sènior masculí “A” en una imatge d’arxiu // María Samblás

Després de tres derrotes seguides, el sènior maculí d’handbol del Molins de Q CE Molins de Rei, entrenats per Bernat Anducas i Pol Ibáñez, han reaccionat molt bé a la pista del Sant Martí Adrianenc aquest diumenge, aconseguint una victòria per 6 gols. En declaracions a Viu Molins de Rei, Anducas explicava que han jugat molt intensos durant tot el partit: “Hem aconseguit moure bastant bé la pilota, cosa que en els últims enfrontaments no ho estàvem fent gaire bé, i en defensa també hem estat molt intensos.”

Durant gairebé tota la primera part els molinencs van estar 1-2 gols per sota al marcador, però sobre el minut 20 aconseguien posar-se per davant i anaven al descans amb un avantatge d’un gol. A la represa, el Molins començava molt fort, agafant cada cop més distància fins arribar a guanyar de 10 gols. Finalment el resultat era de 21-27.

Bernat Anducas també destacava que “la portería avui ha estat força bé i, a més, hem anat canviant de sistema defensiu i tots han funcionat bé.” Després d’aquesta victòria, el Molins escala posicions a la taula i aconsegueix una renda de 10 punts. El seu proper rival, però, serà el Club Handbol Terrassa, l’actual líder de Lliga Catalana.

Recomanacions personalitzades