Al masculí d’handbol se li resisteix la victòria a casa

Molins de Q CE Molins de Rei 23-30 La Salle Bonanova. El Sènior Masculí “A” cau derrotat en el darrer partit de l’any al Poliesportiu Municipal.

El primer equip masculí d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei tancava el 2019 a casa amb el partit més destacat de la tretzena jornada de Lliga Catalana. Els molinencs s’enfrontaven al tercer classificat, La Salle Bonanova, amb ganes d’entregar-li una victòria a la seva afició, ja que en els darrers partits a casa no havien aconseguit emportar-se els dos punts. Arribaven al Poliesportiu Municipal el passat 22 de desembre sisens a la classificació amb 13 punts. La setmana passada, de la seva visita a Girona per enfrontar-se al Garbí Palafrugell, van tornar amb una treballada victòria, però el ‘Poli’ encara és una assignatura pendent.

L’enfrontament va donar inici de manera igualada, però de seguida el Molins va començar a fer errades ximples en atac i en defensa tampoc mostraven la seva millor versió. Quan el rival es va posar quatre gols per davant, els verds demanaven temps mort, però a la represa el joc no va millorar gaire. En defensa seguien tous i en atac no acabaven de definir. Al tram final de la primera part, els CE Molins de Rei va començar a despertar-se una mica, però tot i així van marxar al descans amb un marcador desfavorable de 10 a 19.

En la segona part, la dinàmica del partit va variar. Els molinencs van augmentar la intensitat i van millorar molt tant en atac com en defensa. Fins i tot es van arribar a col·locar a quatre gols del rival, però, tot i la bona feina, era molt complicat remuntar el que no s’havia fet durant la primera part.

Un dels tècnics de l’equip, Bernat Anducas, en declaracions a Viu Molins de Rei en acabar el matx, explicava que “a la segona meitat s’ha treballat molt bé i només ens queda felicitar-los per aquesta feina, perquè el més fàcil hauria estat abandonar el partit i hem aconseguit tornar a posar-nos a dins.”

Pau Vicens marcant un gol de penal // María Samblás

El Molins de Q CE Molins de Rei no aconseguia superar a un rival que és el més golejador de la categoria: ha marcat 30 dianes o més des de la tercera jornada de la competició. No era una tasca fàcil, però la situació tampoc va acompanyar. L’entrenador confessava que les sensacions prèvies al partit no eren del tot bones: “Són coses molt psicològiques, però el fet que no hi hagués música a l’escalfament feia que tot fos més fred. A més, tampoc estem acostumats a jugar els diumenges. L’ambient estava molt refredat i s’ha notat en el partit.”

Els verds, doncs, hauran de marxar de vacances de Nadal amb una derrota (23-30) i sense poder sumar els dos últims punts de l’any. Tot i així, aquest inici de temporada ha estat molt positiu. “Hi han hagut alts i baixos, però el que més valoro és que hem tingut la capacitat de reaccionar i de tornar al camí del bon joc. Quan estrenes categoria és un pas complicat, els rivals són molt més durs, hi ha més intensitat i et permeten molts menys errors, però crec que al final ens hem adaptat bé“, sentenciava Bernat Anducas. El Club Esportiu Molins de Rei tanca l’any sisè a la classificació de Lliga Catalana amb 13 punts, i no tornarà a jugar fins després de festes.

Un moment del partit amb Pau Rebollo i Iván Carrasco com a protagonistes // María Samblás

Ple de derrotes aquest cap de setmana a l’handbol Molins

El Sènior Femení “A” tampoc tenia sort aquest cap de setmana al Poliesportiu Municipal. Les de Kevin Pernía queien (25-33) davant l’OAR Gràcia Sabadell B i segueixen a la zona vermella de la taula amb només 2 punts. El Sènior Masculí “B”, per la seva banda, en la seva visita a Cornellà, també queia derrotat (31-26) davant el Club Handbol Ràpid Cornellà i ara mateix és cuer a la classificació de Segona Catalana amb 5 punts en 11 jornades.

Molins de Q CE Molins de Rei – La Salle Bonanova en fotografíes

Recomanacions personalitzades