El filial masculí d’handbol segueix el seu camí a Segona Catalana sense pena ni glòria

Molins de Q CE Molins de Rei “B” 26-43 GEiEG System-Block.com. El Sènior Masculí “B” no aconsegueix superar a un dels rivals més forts de la competició en la desena jornada de lliga.

El segon equip Sènior Masculí Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei arribava a la cita del passat dissabte en onzena posició a la classificació amb 5 punts. Els entrenats per Josep Ibáñez només han guanyat dos partits aquesta temporada, en la cinquena jornada davant La Salle Bonanova Atlètic a domicili, i a casa en la jornada número 8 contra l’Handbol Banyoles B, el líder de la competició.

Els molinencs ja sabien, per tant, el que és aconseguir una victòria contra un rival complicat. Ja ho van demostrar i davant de la seva afició, pel que el partit d’aquest dissabte podria servir per tornar a mostrar-se forts al Poliesportiu Municipal de Molins de Rei. Els visitants, però, no els hi posarien les coses fàcils. El GEiEG System-Block.com, sigles de Grup Excursionista i Esportiu Gironí, arribava sisè a la classificació de Segona Catalana amb 9 punts a la butxaca i una ratxa impecable de tres victòries seguides i un empat la jornada passada.

El partit va començar amb domini del rival. El CE Molins de Rei de seguida va igualar el marcador i fins i tot durant els primers instants de partit va posar-se per davant, però va ser un miratge perquè en el següent atac el GEiEG va tornar a igualar l’electrònic i ja no els van poder tornar a agafar. Als 8 minuts de joc, l’entrenador del Molins demanava temps mort després que el rival aconseguís fer un parcial de 0-4, gairebé amb tots els gols anotats en contraatacs. Després d’aquesta aturada, el Molins connectava una mica més amb el partit, atacant més i mostrant-se millor en defensa; però els rivals eren molt més forts i corpulents i la diferència d’edat era notable al no tractar-se d’un filial com és el cas dels locals.

Els jugadors del Sènior B molinenc en una acció d’atac // María Samblás

Als jugadors del Molins de Q CE Molins de Rei B els hi costava trencar la fèrria defensa rival, i a més, quan arribaven a porteria no acabaven de definir bé les accions i els gols no pujaven al marcador. Tot i que el porter, Marc Maré, va fer molt bones intervencions durant tota la primera part, el GEiEG va arribar a marcar 6 gols seguits, fet que provocava la desesperació de Josep Ibáñez. Tot i així, el tècnic, en acabar el matx, admetia en declaracions a Viu Molins de Rei que havien fet un partit correcte. “És un rival molt fort i avui teníem pocs jugadors, pel que hem fet el que hem pogut“, sentenciava l’entrenador.

Al final de la primera part, però, un error arbitral feia enfurismar als jugadors i cos tècnic del Molins, així com a la grada que portava mitja hora animant els seus. El col·legiat decidia excloure a l’esportista local Roc Beumala per una confusió, fet que provocava un desavantatge pel CE Molins de Rei tal i com estava el partit. “A la banqueta, un dels nostres ha parlat més del compte. No era el Roc i l’ha exclòs dues vegades, pel que la segona part l’hem començat amb dos jugadors menys i això ens ha comportat un handicap” explicava Ibáñez.

Un moment del partit entre el CE Molins de Rei B i el GEiEG // María Samblás

Després del descans, al que marxaven 11 a 26, la situació no va canviar gaire. La intensitat del partit va pujar notablement, de fet el GEiEG va fer quatre penals bastant seguits que provocaven que el Molins escurcés una mica de distància en l’electrònic, però aquest ja estava pràcticament definit. El Sènior B ho va intentar fins l’últim instant de l’enfrontament, anotant gols i amb aturades de mèrit per part del porter. Però el resultat final que reflectia el marcador era 26-43. Josep Ibáñez, però, no es mostrava decebut per la derrota: “El nostre és un equip de transició entre juvenils i sèniors, pel que els jugadors que el formen són del sènior que no juguen amb l’A i del juvenil que ja podem jugar per edat. Si aconseguim algun punt és ben rebut, però no és l’objectiu principal del curs” confessava.

Aquesta temporada hem d’aguantar la categoria com puguem, que és el que ens convé. La vinent, amb els juvenils que pugen, ja farem un equip més compacte i seriós“, sentenciava l’entrenador de Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei B. Pel que el filial masculí  no suma cap punt aquesta jornada i s’estanca a la part baixa de la classificació de Segona Catalana amb 5 punts.

El Sènior Masculí A segueix pel bon camí

Handbol Garbí “A” de Palafrugell 25-27 Molins de Q CE Molins de Rei “A”. El primer equip masculí, mentrestant, aconseguia una treballada victòria a domicili en una de les pistes més complicades de la competició. Un dels entrenadors de l’equip, Bernat Anducas, explicava en declaracions a Viu Molins de Rei que afrontaven aquest partit bastant mermats, sense els dos màxims golejadors i amb pocs efectius a la primera línia.

El CE Molins de Rei va començar el matx amb molta intensitat, amb una defensa 4:2 que provocava que abans del minut 10 haguessin de demanar temps mort, amb el marcador 2-6. “Al segon terç de la primera part ens vam encallar en atac, i en defensa estàvem ‘tovets’, pel que la primera meitat va acabar 12-12“, explicava Anducas. Al començar el segon temps, el Garbí es va arribar a posar 4 gols per sobre, pel que el Molins va haver de canviar fins a tres defenses diferents per trobar la solució. “En atac, el 2 contra 2 amb el pivot ens funcionava bé i un penal aturat per Ferran Acuñas ens donava la possibilitat d’empatar el partit a falta de menys de 10 minuts“.

En el darrer tram del partit, van fer una defensa pressionant al seu jugador més destacat, i un parcial als últims 5 minuts d’1-6 li donava la victòria al Molins de Q Club Esportiu Molins de Rei. Amb aquests dos punts més, ja en suma 13 i s’allunya una mica més de la part baixa de la classificació. de Lliga Catalana.

Molins de Q CE Molins de Rei “B” – GEiEG System-Block.com en imatges

Recomanacions personalitzades