L’Atlètic Incresa suma un punt en les dues primeres jornades a Tercera Catalana

L’equip del barri del Canal va empatar a un la primera jornada al Prat i va perdre a casa 0-2 contra el Viladecans a la segona. El nou entrenador, Juan Villegas, assegura que estan “adaptant els sis nous fitxatges a l’estil de joc que té la plantilla”.

Partit al Prat d’aquesta temporada // Atlètic Incresa

En les seves dues primeres jornades a Tercera Catalana, l’Atlètic Incresa només ha aconseguit un punt. Aquest el va sumar en la primera jornada, quan va empatar 1-1 amb el filial AE Prat. En la segona jornada, on va disputar el partit a casa contra una altra filial, el del Viladecans, va patir una derrota, 0-2. L’equip, que va mantenir la categoria l’any passat, afronta el tercer partit a domicili, a casa del Sant Vicenç dels Horts, amb una relativa necessitat de guanyar.

El nou entrenador de l’Atlètic Incresa, Juan Villegas, ha explicat a Viu Molins de Rei, que “el nostre objectiu és mantenir la categoria, però millorant la posició de la temporada passada . A cinc jornades per acabar la lliga de l’any passat, l’equip va aconseguir l’objectiu: mantenir-se a Tercera Catalana. L’equip de futbol del barri del Canal es va salvar i va acabar el campionat en l’11a posició en una categoria formada per 18 conjunts i en la qual baixaven els tres darrers.

Sis incorporacions

“A la pretemporada hem anat de menys a més i ara s’estan acabant d’acoblar els nous jugadors”, assegura el ‘míster’. Villegas recorda que aquest any s’han incorporat sis fitxatges: un porter, dos centrals, un mitjapunta i dues puntes. Tot i aquest inici irregular, l’entrenador explica que “la plantilla té molt marge de millora i que hem jugat amb dos filials competitius, però hem de ser capaços de mantenir el ritme tot el partit”. En aquest sentit, afegeix que “hem d’evitar cometre dos errors en cinc minuts, com en el darrer partit i saber materialitzar les ocasions sense afluixar en les segones parts”.

Recomanacions personalitzades